Ronja

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 10-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Ronja etsii uutta kotia perheen elämäntilanteen muutoksen johdosta. Ronja on tullut yhdistyksen kautta suomeen Virosta vonna 2006.

Nykyisen kodin kertomaa Ronjasta:

Ronja n. 10 vuotias, leikattu tyttökissa. Luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja osallistuukin aktiivisesti perheenjäsentensä askareisiin. Ronja tykkää istua sylissä ja nukkua sängyn jalkopäässä, sekä olla kaiken keskipiste. Ronja tietää tarkkaan miten saada omistajansa huomio, mikäli tarvetta palvelijalle on. Ronja arvostaa raikasta vettä ja syö viljatonta kuivamuonaa (herkuttelee välillä kalkkunaleikkeellä :) Märkäruoasta tytölle kelpaa vain kastikkeet.

Ronja on elänyt viimeiset 6 vuotta ainoana kissana, mutta sitä ennen oli samassa perheessä toisen kissan kanssa. Ronja tykkää rauhallisesta elämästä, jonka vuoksi sopii parhaiten lapsettomaan kotiin. Isot muutokset elämässä, lasten äkkiliikkeet ja jatkuva hälinä stressaavat Ronjaa. Ronja on sisäkissa. Kaupungissa pelkää ulkona olemista, joten sen takia ei ole ulkoilutettu hihnassakaan. Kuljetuskopassa kuljetettu silloin tällöin, joten ahkeraan matkusteluun vaatisi varmasti vähän totuttelua, jos tällaista uudessa kodissa olisi.

Ronja sai oman kodin elokuun lopulla 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020