Rosalin

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3,5-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Rosalin on kaunotar vailla vertaa. Viisas pieni koira, joka on ketteryydellään ja oveluudellaan selvinnyt Romaniassa katukoiran elämässä kuin ihmeen kaupalla. Kunnes joutui rankkureiden pyydystämäksi kunnalliselle koiratarhalle, jossa koirien hoidosta ja auttamisesta ei voi puhuakaan. Ne ovat vain koirien säilytyspaikkoja ja kohtelu on kovakouraista.

Tämän enempää emme Rosalinin taustoista tiedä. Tiedämme vain, että se pääsi yhtenä onnekkaista pois kunnalliselta tarhalta, Magda’s Angels Placeen toipumaan ja saamaan toivoa tulevaisuuteensa. Rosalin oli MAPissakin säikky ja mielellään toisten taakse vetäytyvä, joten sille päätettiin antaa mahdollisuus kuntoutua rauhallisemmassa ympäristössä ja se tuotiin asiantuntevaan hoitopaikkaan Suomeen.

Aivan aluksi Rosalin halusi turvautua hammasteluun, jos koki olonsa vähääkään uhkaavaksi. Pian se kuitenkin alkoi silminnähden nauttia olostaan hoitopaikassa. Se alkoi leikkiä hurjia leikkejä muiden koirien kanssa ja kaikkein hauskinta siitä oli riuhtoa kasa pehmoleluja silpuksi. Rosalin-pieni ei ollut varmaan koskaan ennen saanut leikkiä ja se kahmi kaiken menetetyn siltä osin takaisin. Leluja hankittiin siis lisää, jotta Rosalin sai toteuttaa senhetkistä unelmaansa.

Rosalin oppi lisäksi rakastamaan tutun ihmisen hellimistä ja läheisyyttä, pikkuhiljaa myös turkin hoitoa ja kynsien leikkuukin on jo alkanut kärsivällisyydellä sujua. Rosalin pystyy pitämään pantaa ja valjaatkin antaa laittaa päälleen, mutta hihna pelottaa sitä vielä todella paljon. Hihnan kanssa tehdään rauhallisia harjoituksia, mutta toistaiseksi tyttö ulkoilee vain aidatulla pihalla…Silloin kun neidille sopii. Sillä on myös nimittäin pikkuneitosen oikut ja aina ei ole hauska ilma mennä ulos ja sisällekin voi liritellä. Rosalin ei siis vielä ole täysin sisäsiisti, eikä valmis lähtemään lenkeille. Vieraat ihmiset myös vielä pelottavat ja voikin olla, että kaikkein parasta olisi, jos tuleva koti pääsisi tutustumaan pitkällä aikavälillä Rosaliniin sen hoitopaikassa.

Rosalin tulee tarvitsemaan tukea vielä pitkään, sosiaalistuakseen kotikoiraksi. Etsimme sille sitoutunutta, ymmärtävää, pitkäjänteistä kotia, pihaulkoilumahdollisuudella ja rauhallisella koirakaverilla.

Kooltaan tyttö on n. 11 kg ja 34 cm.

Rosalin on saanut oman kodin Suomesta helmikuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020