Leona (ent. Rose)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 2007″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Leonan kuulumisia 30.12.2016

Leona tuli meille jo vuoden 2008 heinäkuussa. Hakureissu Loomade hoiupaikasta oli ikimuistoinen. Leona oli tuolloin arviolta vuoden ikäinen ja kasvoi vielä tultuaan reilusti korkeutta ja painoakin tuli lisää kun sai ruipelon vartalonsa vahvistumaan.

Vuodet ovat kuluneet hienosti ja Leona on aivan ihana koira. Kaikista peloista ja hankaluuksista on selvitty, vaikka edelleen on todella arka koville äänille  (esim. jääkiekkokaukalon läheltä mennään häntä koipien välissä vauhdilla ja uuden vuoden yö vietetään vaatehuoneessa).

Leona on pian kymmenvuotias ja alkaa jo pikkuhiljaa ikä näkymään, lenkit ovat lyhentyneet ja ruoka ja makoilu ovat todella kiinnostavia juttuja :) Uusi koti rivitalossa on myös ollut hieno juttu, niin Leonan ei ole enää tarvinnut kiivetä kolmannen kerroksen asuntoon kerrostalossa.

Perhekin on kasvanut siitä kun Leonan meille poikani kanssa sain. Uusi mies ja tämän myötä vauva muuttivat perhetilannetta, mutta missään vaiheessa ei tämä ollut Leonalle ongelma. Vaunujenkin kanssa lenkkeily sujui hienosti. Nyt viisivuotias tyttömme on Leonan tarkan huolenpidon kohde.

Leona on mahtava, lempeä ja rakas perheenjäsen, toivottavasti vielä saamme olla yhdessä muutamia vuosia.

Kiitos siis Pelastetaan koirat -yhdistykselle tekemästänne hienosta työstä ja onnea ja menestystä jatkoon!

[divider scroll_text=””]

Rose sai oman kodin heinäkuussa 2008.

Leonasta tuli enkeli 11.5.2017. Lepää rauhassa Leona <3

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020