Roxy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Lokakuun lopulla ilmestyi pieni koiratyttö Giurgiun kerrostalolähiöön. Joku oli nähnyt auton ajavan paikalle ja heittävän mytyn ulos. Pieni koira oli vieraassa paikassa yksin ja hyvin peloissaan. Se ei tiennyt minne mennä, joten se asettui varovasti makaamaan kerrostalon pihamaalle, jonne se oli hylätty. Se ei uskaltanut liikkua kauas, ehkä auto tulisi vielä takaisin ja hakisi sen kotiin.

Pieni tyttö jäi nukkumaankin pihaan, niin lähelle kerrostalon ulko-ovea kuin uskalsi mennä. Talon asukkaat olivat jo huomanneet sen ja puhuivat keskenään, että syöpäläisestä on päästävä eroon mahdollisimman pian. Yksi kerrostalon asukkaista ryhtyi tuumasta toimeen ja pieksi tytön. Se juoksi karkuun, mutta illan pimetessä palasi takaisin matalana ryömien, ehkä vieläkin toivonkipinä sydämessään, että omistaja palaa ja vie pienensä turvaan, ainoaan tuttuun paikkaan sille maailmassa.

​Fiksu tyttö oppi varomaan ja pelkäämään nopeasti ihmisiä. Kun joku lähestyi sitä se tiesi luikahtaa karkuun ennenkuin kukaan pääsisi satuttamaan sitä uudelleen. Se l​ymyili kerrostalon liepeillä silloinkin, kun hädässä olevasta pikkuisesta kuullut ystävämme Lili lähti sitä auttamaan. Lili maanitteli ja houkutteli ja lopulta pelosta tärisevä tyttö päätti luottaa ja antoi ottaa itsensä kiinni.

Lili kuljetti tytön kotiinsa ja antoi sille nimen Roxy. Yhdessä Lili ja hänen lempeä aviomiehensä Titi alkoivat rakentamaan uudelleen Roxyn luottamusta ihmisiin. Kärsivällisesti ja hellästi pariskunta kannusti ja opetti tyttöä ja päivä päivältä tämä pieni prinsessa rohkaistui lisää.

Enää Roxya ei pelota. Se rakastaa suukotella ihmistä, mitä se voisikin tehdä vaikka ihan koko päivän. Pikkuneito tulee hienosti toimeen hoitokotinsa kolmen muun koiran kanssa ja on sulattanut myös seurastaan hyvin tarkan rouvakoira-Tinan sydämen niin, että jopa sekin leikkii Roxyn kanssa. Roxy on oppinut myös kulkemaan hienosti hihnassa ja tekemään asiansa ulos.

Nyt tämä noin 10-kuukauden ikäinen tyttö on rokotettu, steriloitu ja kaikin puolin valmis lähtemään oman perheensä luo, jolle voisi jaella suukkoja ja rakkautta mielin määrin.

Sai oman kodin tammikuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020