Roxy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Englannissa”/]Yhtenä päivänä olimme Giurgiun keskustassa hankkimassa rakennustarvikkeita. Tulin ulos kaupasta ja näin Magdan viittovan minulle autosta. Näin punaturkkisen koiran seisomassa jalkakäytävällä ja lähdin suunnistamaan sitä kohden. Kaivoin samalla kassistani makupaloja, joita pyrin aina pitämään siellä vastaavien tilanteiden varalta ja huhuilin koiraa tulemaan luokseni. Pääsin sen kohdalle ja tarjosin makkaraa, jonka tyttö nappasikin ja hotkaisi nälissään. Se pyysi toista makkaraa ja samalla hetkellä nappasin koiran syliini. Se säikähti yllättävää tilannetta niin, että rimpuili ja koitti purra minua vapautuakseen, mutta kiirehdin vauhtiani ja pääsin panikoiva koira sylissäni autolle. Siellä selvisikin, että Magda oli tarkoittanut, että ruokkisin koiran ja minä taas ymmärsin Magdan viittomat siten, että hän halusin minun pyydystävän sen. Lyhyen neuvottelun jälkeen tyttö päätettiin tietenkin jättää autoon. Aloimme miettiä minne saamme sijoitettua sen täpötäynnä olevalla tarhalla ja siinä samalla päätimme nimetä tytön Roxyksi.

Ensimmäisenä päivänä tarhalla Roxy oli ymmärrettävästi varautunut, koska se oli tosiaan säikähtänyt niin kovasti ja kaikki ympärillä oli uutta. Se pysytteli häkkinsä sisätilassa vältellen kontaktia, mutta jo iltaruoan aikaan uskalsi pistää päänsä ulos piilostaan ja hiipiä syömään. Seuraavana päivänä saimme laitettua Roxylle ulkoloishäädön, madotettua sen ja siitä seuraavana päivänä tapasin Roxyn heiluttamassa häntäänsä tervetuliaisiksi. Nykyisin tytöstä on kehittynyt hyvin hellyydenkipeä kainaloinen, joka nauttii kovasti rapsutuksista ja hakeutuu omatoimisesti ihmisen seuraan. Se asuttaa häkkiä kahden nuoren uroksen ja itseään suuremman suunnilleen samanikäisen nartun kanssa ja tulee hyvin toimeen näiden kanssa. Nuorten poikien seurassa se innostuu usein jopa leikkimään ja painimaan.

Roxylla on kadulla elämiensä vuosien aikana ollut useat pennut. Ennen kotiin lähtöään tyttö tullaan steriloimaan, jottei sen enää koskaan tarvitsisi vahingossakaan tulla tiineeksi. Roxy on säkäkorkeudeltaan noin 40-45 senttiä. Painoa sillä on kymmenisen kiloa ja ikää suunnilleen 3 vuotta.

Roxy sai oman kodin Englannista joulukuussa 2012.

[gdl_gallery title=”roxy” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020