Ruben

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/] 28.7.2012 Ruben etsii uutta kotia perheenlisäyksen takia.

Nykyisen omistajan kertomaa

”Vaikka ikää on jo 8-9 vuotta, Ruben on nuorekas ja leikkisäkin kaveri. Varsinainen sylikissa Ruben ei ole, mutta seurallinen kaveri kyllä. Ruben tykkää olla kaikessa tekemisessä mukana ja huomion keskipisteenä. Kun kylässä on vieraita, Ruben asettuu aina täsmälleen porukan keskelle ihailtavaksi. Ja ihailtavaa Rubenissa onkin, se on todella kaunis kissa. Sillä on puolipitkä valkoinen turkki, jossa muutama musta lailkku sekä vihreät silmät. Talvisin Ruben kasvattaa majesteetillisen parran.

Ruben on syntyperältään tallinnalainen ja tullut suomeen 2005. Nyt Ruben etsii uutta kotia, koska ei tule toimeen pienten lasten kanssa. Valitettavasti Ruben stressaantuu lapsista ja on sitä sorttia, joka saattaa raapaista. Ilkeä kissa Ruben ei ole, melko omapäinen vain. Rubenin oikea luonne ei ole perheenlisäyksen jälkeen päässyt kunnolla esille ja muistelen sitä seurallista kollikaunokaista, joksi tiedän Rubenin taas muuttuvan saadessaan kodin, missä ei olisi pikkulapsia. Ruben on elänyt kissojen (ja joskus koirienkin) kanssa, mutta tiedän Rubenin viihtyvän myös ainoana kissana, kunhan saa ihmiseltä riittävästi aikaa ja huomiota.”

Ruben on saanut oman kodin huhtikuussa 2013.

[gdl_gallery title=”ruben” width=”210″ height=”205″]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020