Rubinjo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 8 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Rubinjo on n. 8 kk:tta vanha urospentu, joka muistuttaa kovasti bordercollieta, mutta on pienempi. Rubinjo on todella leikkisä ja energinen mutta selvästi mustasukkainen, jos häkin muut koirat saivat huomiota. Häkissä oli kaksi nuorta pentua, joiden kanssa Rubinjo tuli hyvin toimeen. Rubinjo kiipeää syliin ja pusuttelee naamaa, kierähtää selälleen ja osaa nauttia huomiosta ja hellyydestä täysin rinnoin.

Rubinjon koti ei huolinutkaan poikaa nähtyään sen tarhalla, joten Rubinjo on nyt väliaikaiskodissa Tampereella ja uusi koti pitäisi löytää mahdollisimman nopeasti.

Rubinjo sai kodin elokuussa 2003.

Rubinjo, Rupsu, Ropsu, Rekku, Rubi

Rubinjo on kotiutunut jo erittäin hyvin ja rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vielä ei tiedetä mikä on lopullinen nimi.

Rubi oli päivän verran ihmeissään, että minne oli joutunut mutta sen jälkeen se yrittää todella miellyttää kaikkia ja on onnistunut ihastuttamaan kaikki. Tuntuu siltä kuin, että sitä olisi joku vähän yrittänyt kouluttaa tai sitten se on muuten vaan niin terävä. Osaa kävellä nätisti ihan vieressä, jos ei näy muita koiria, ja pitää narua lyhkäsellä. Pysähtyy odottamaan kun flexi on vapaalla ja se vetää sen loppuun.

Se vaan tuntuu pahalta, kun se vähän tuntuu pelkäävän miehiä. Joku miespuolinen on varmaan sitä kohdellut aika huonosti. Ja sitä Rubi myös pelkää, että se jätetään yksin.

Kissasta Rubi on todella mustasukkainen. Se haukkuu jopa sille, joka kissaa rapsuttaa tai pitää sylissä. Luultiin ensin ettei se edes osaa haukkua mutta kyllä siitä meteliä lähtee, jos on tarpeen. Lapset taas Rubi on ominut itselleen, seuraa niitä kuin hai laivaa ja on mukana niiden leikeissä. Kyllä tuo tapaus on muutamassa päivässä kerennyt hoidella jo tämän perheen.

Tänään oltiin lasten koulussa. Siellä oli eläinpäivä ja oli kissoja, koiria, rottia, kaneja ja kaiken maailman eläimiä ja oppilaiden piti esitellä kotieläimensä. Rubi käyttäytyi tosi hyvin, istui jopa aloillaan ja odotti vuoroaan esittelyyn. Siis siihen saakka kun se tutustui saman ikäiseen kaveriin ja pistivät pienet vauhdikkaat leikit pystyyn. No olihan ainakin hauskaa.

Eli Rubinjo voi hyvin, syö hyvin, leikkii ja ärhentelee kissalle ja tuntuu tosi iloiselta koko ajan. Ai niin tutkiihan se myös roskikset.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020