Rufus

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Englannissa”/]Rufus on syntynyt ja elänyt elämänsä ensimmäiset n.3kk kadulla ja tavatessamme sen + sisaret lokakuussa 2012 ne olivat täysin villejä ja elivät emonsa kanssa erään hylätyn talon pihamaalla. Ne olivat todella laihoja ja kipeitä mutta ruoan avulla saimme niitä houkuteltua lähemmäksi ja pyydystettyä haavilla 3 pentua, emoa emme valitettavasti saaneet pyydystettyä.

Nyt n.4kk myöhemmin Rufus on muuttunut huomattavasti eli se elää yhdessä usean koiran ja kissan kanssa samassa laumassa ja tulee ongelmitta toimeen näiden kanssa, uskaltautuu ihmisen lähelle eikä välittömästi lähde karkuun ihmisen liikkuessa mutta sylikissa se ei vieläkään ole eikä anna itseään silittää kunnolla. Ihmisen kädestä Rufus kyllä ottaa herkkuja eikä lähde silloinkaan karkuun, ihan pienen hetken sain sitä silittää kunnes lähti pois. Rufus vaatisi kodin jossa sillä olisi sosiaalisia kissakavereita sekä omat ihmiset joita ei haittaisi se että Rufus ei ole sylikissa vielä eikä siitä välttämättä ikinä tulekkaan täysin sylikissaa. Rufus tullaan kastroimaan lähipäivinä.

Rufus on saanut oman kodin Englannista kesäkuussa 2013, toivotamme pojalle hyvää loppuelämää! =)

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020