Rusty

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Pienet, suuret koiraveljet Snowy ja Rusty seikkailivat parivaljakkona kaduilla, etsivät ruokansa ja saivat välillä suojaa ystävällisiltä ihmisasukkailta. Itse asiassa eräs nainen ruokkikin niitä varsin säännöllisesti. Ja poikaviikarit tottuivat pysymään tutussa ympäristössä. Vailla huolen häivää, niin kuin nuorilla miehillä usein on tapana.

Kunnes toinen veljeksistä joutui rankkurin kaappaamaksi. Se kuljetettiin kunnalliselle koiratarhalle säilöön, täyteen ahdettuun häkkiin suurissa samanlaisten häkkien rivistöissä. Veli jäi kadulle etsimään ja kaipaamaan kumppaniaan ymmärtämättä, mitä oli tapahtunut.

Veljeksiä ruokkinut nainen tuli hyvin surulliseksi ja alkoi hädissään etsiä pojille apua. Hän sai yhteyden Magdaan, joka tuli hakemaan kadulla vielä olevan pojan tarhalleen turvaan ja yhteistuumin he onnistuivat saamaan toisenkin pojan pois kunnalliselta tarhalta. Tarina kertoo poikien jälleennäkemisen olleen varsin riemukas.

Rusty on veljesparin mietiskelijä, hiljainen ja rauhallinen – siis ainakin tarhaoloissa. Tokihan voi olla, että omaan kotiin päästyään tämäkin poika avautuu kuorestaan ja reipastuu paljonkin. Arka Rusty ei kuitenkaan ole, ehkä vain oppinut jäämään villimmän veljensä taakse ja odottamaan siellä vuoroaan.
Vaikka Rusty on rauhallisempi, se todennäköisesti tulee nauttimaan kaikenlaisesta harrastuspuuhailusta aivan yhtä paljon kuin veljensä.

Rustylla on korkeutta n. 45cm ja painoa 14+ kg.

Kuulumisia tarhalta 28.1.2016

Baagelin veljekset Rusty ja Snowy odottavat edelleen omia perheitään koiratarhalla. Nuoret herrat muistuttavat olemukseltaan ehkäpä vähän beaglea, mistä niiden kaikella rakkaudella annettu kutsumanimi sai alkunsa. Pojat ovat hurmanneet tarhalla kävijöitä oikein urakalla eivätkä ne tavanneet ihmiset ymmärrä miksei näitä iloisia ja vallottavia hurmureita ole kukaan huomannut tositarkoituksella.

Rusty ja Snowy odottavat malttamattomina, että ihminen menisi niiden luo ja niiden häkkiin astuessaan tuntee olonsa todella tervetulleeksi. Nämä veljekset juoksevat aivan vieraankin ihmisen luo, suoraan kainaloon ja halailemaan. Kolmen kuukauden takaisesta tarhakuvauksesta poiketen, Rustysta on yllättäen tullut se kaksikon vauhdikkaampi osapuoli, kun taas Snowy on vähän rauhoittunut eikä enää haukukkaan niin paljoa.

Rusty valloittaa innostuneisuudellaan. Poika ei malta antaa hetkenkään rauhaa saadessaan ihanan ihmisen luokseen. Se pyörii ympärillä, halaa ja osoittaa rakkauttaan kaikin mahdollisin tavoin. Rusty ei ole kuitenkaan yhtään mustasukkainen huomiosta myöskään toisille koirille vaikka koittaakin saada kaiken mahdollisen saatavilla olevan huomion itselleen.

Kuulumisia 16.8.2016

Rustyn velipoika Snowy on jo tovin odotellut omaa kotiansa kotihoidosta käsin, kun taas Rusty on edelleen tarhalla Romaniassa. Tämän iloisen velikullan soisikin jo pääsevän omaan kotiin, sillä Rustylle ihmisten seura on parasta mitä voi olla.

Lisätty hurmaavalle Rustylle uusia kuvia.

Kuulumisia 07.09.16

Rusty on reipastunut tarhalla todella paljon, raasusta ei voi enää puhua kun tämän nuoren koiraherran näkee häkissä tai ulkoiluaitauksessa. Rusty jakaa häkkinsä useamman koirakaverin kanssa, yksi häkkikavereista on nuori vahva uros, jonka kanssa Rusty on mitannut miehuutta muutamaan otteeseen. Mitään vammoja koirat eivät ole toisilleen tehneet, mutta Rustya ei anneta varmuuden vuoksi toisen uroksen kaveriksi. Häkin rassukkakoiria Rusty ei kiusannut, vaan antoi niiden olla rauhassa. Ihminen on Rustylle kaikista tärkein, koirakaverit unohtuvat sen siliän tien, kun Rusty saa luoksensa ihmisen. Rusty ei haluaisi jakaa huomiota, vaan tunkee lähemmäs syliin kuin kukaan muu tai yrittää vetää huomiota saavaa koiraa pois vaikka takajaloista, että pääsisi keskipisteeksi. Rustylla on reipas, vahva ja tasapainoinen luonne, se sopisi varmasti harrastuskoiraksi kotiuduttuaan, aktiviteettia ja liikuntaa Rusty ainakin kaipaa hellyyden, pusujen ja halausten lisäksi. Rustya voi ainakin nyt vääntää vaikka mihin asentoon, korkeintaan käsivarteen tulee hampaat leikin muodossa, että nytkös painitaan. Rusty tarvitsee johdonmukaisen ja aktiviteeteista pitävän kodin, joka haluaa kumppanin joka on monessa mukana – osa omaa laumaansa. Rusty haukkuu huomiota ja reagoi toisten koirien haukkuun tarhalla, joten kerrostalo ei ole Rustyn paikka. Osaisin kuvitella, että Rusty pitäisi yksin kotona ollessaan ylimääräiset vieraat loitolla vaikuttavalla äänellään ja vastaanottaisi omat ihmisensä vastaan koko vartalo kiemurrellen onnesta. Tässä koirassa on potentiaalia, joka täytyy vain hyödyntää.

Rusty sai oman kodin Saksasta marraskuussa 2016. Onnellista loppuelämää Rustylle <3

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020