Rusty

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Rusty saatiin pelastettua Giurgiun kunnalliselta tarhalta tämän vuoden tammikuussa Magda’s Angels Placeen. Se on hurmaavan rauhallinen ja äärettömän hellyyttävä poikakoira. Aluksi Rusty sijoitettiin aikuisten koirien kanssa samaan tilaan, mutta sitä pelotti toiset koirat. Rusty pelkää toistaiseksi myös miehiä, niin että pissaa ja kakkaa alleen, jos mies koittaa ottaa sen kiinni tai syliinsä. Sen sijaan se rakastaa koko pienestä koiransydämestään naispuoleisia ihmisiä sekä pentukoiria ja vauvat tukeutuvat täysin Rustyyn, suukottelevat sitä ja piiloutuvat sen taakse pahalta maailmalta.

Rusty on luonteeltaan rauhallinen, hiljainen ja silityksiä ja hellyyttä kaipaava. Tosin välillä se saattaa hetkeksi innostua leikittämään koiralapsia. Se laittaa mieluusti päänsä kainaloon ja jää siihen toivoen ettei tarvitsisi enää koskaan lähteä pois. Rustylla on ikää noin viitisen vuotta. Se on säkäkorkeudeltaan suunnilleen hitusen vajaa 40 senttiä ja painoa sillä on kymmenisen kiloa. Rusty on kastroitu ja kaikin puolin valmis lähtemään kotiin, jossa sen miespelko ymmärretään.

Rusty sai oman kodin Saksasta! Hyvää loppuelämää Rustylle.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020