Sabine

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kaunis Sabine eli onnellisena maaseutukodissaan perheensä rakastamana. Sen olisi pitänyt osata pitää onnensa salassa, mutta koirathan eivät hallitse teeskentelyn rumaa taitoa, kuten me ihmiset. Niinpä Sabine nauroi huskyn nauruaan yhä vain ilakoiden. Se jahtasi maatilan kanoja sydämensä kyllyydestä ja huvitteli muillakin hurjilla leikeillään. Nautti täysin siemauksin elämästään ja käpertyi parhaimpaan paikkaan kerälle öitään nukkumaan. Jos se olisi ollut jonkun muun rotuinen koira, se olisi ollut hyvin hämmästynyt, kun ihmiset eivät enää silittäneetkään sitä ystävällisesti ja ottivat sen autoon ja veivät pois. Mutta huskyjen tapaan tyttö vain nosti kuonoaan tuuleen, siristi hieman kauniita silmiään ja alkoi odottaa suurta seikkailuaan.

Sabine on 53cm korkea ja painaa 20kg. Se etsii liikunnallista kotia, jossa myös on tutustuttu huskyjen erityistarpeisiin ja -piirteisiin alkuperäisrotuna ja vetokoirarotuna. Sabine on tullut hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja kissatkin ovat olleet sen kavereita. Ja ihmisistähän Sabine pitää myös, eikä arkaile uusiakaan juttuja. Tyttö odottaa kovasti omaa kotiaan ja pääsyä jonkun onnellisen harrastuskaveriksi.

Sabine muutti hoitokotiin 30.5.2014, josta käsin elämäniloinen, energiaa pursuava tyttösemme etsii uutta huskylle sopivaa, reipashenkistä kotia.

Sabine sai oman kodin heinäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020