Säde

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Magda sai hätäsoiton maaliskuun alkupuolella, kun romanialainen pikkupoika kaupitteli Giurgiun torilla kahta koiravauvaa parin euron kappalehintaan. Lopun te jo osaattekin arvata…

Pienet sisarukset olivat täynnä matoja ja laihassa kehossa matoinen masu näytti vieläkin pulleammalta. Nykyisin tyttöjen vatsat pullottavat onneksi ravitsevasta penturuoasta, joka molemmille maistuu todella hyvin.

Tytöt muistuttavat hyvin paljon toisiaan, Helinä on vain vähän vaaleampi ja sillä on valkoiset ”sukat”. Tytöntylleröt tekevät aivan kaiken yhdessä, ne nukkuvat, leikkivät, syövät ja haluavat myös samaan aikaan ihmisen syliin saamaan vierihoitoa. Kaikinpuolin reippaita, sosiaalisia, ihmisrakkaita tyttölapsia :)

Pienet keijutytöt eivät ole paljon satuolentoja suurempia ja söpöydessä ne eivät häviä vähääkään :) Säde ja Helinä painavat tällä hetkellä vain muutaman kilon ja niiden arvioidaan jäävän aikuisinakin pienehköiksi. Niillä on ikää tällä hetkellä arviolta kolmisen kuukautta.

Säde sai oman kodin toukokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020