Saiga

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tämäkin pieni tyttönen, Saiga, pelastettiin kunnalliselta tarhalta Magdan tarhalle. Kokoa pikkuisella on vain noin 35 cm ja toimme tytön Ylöjärvelle kotihoitoon 21.11., odottamaan sitä loppuelämän kotia.

Kuulumisia kotihoidosta:

”Saiga on energinen ja iloinen nuori koira, joka tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kissoja Saiga jahtaisi mielellääni, mutta pystyy hillitsemään itsensä niin käskettäessä. Toisiin koiriin Saiga suhtautuu aluksi varauksella.

Tyttö on vähän arka vielä ja tarvitseekin aikaa totutella kaikkiin uusiin tilanteisiin ja paikkoihin. Ulkona tyttö on reippaampi ja Saiga rakastaakin ulkoilua. Pienestä koostaan huolimatta tyttö jaksaisi tunnin lenkin jälkeen vaikka toisen päälle; aina löytyisi lisää paikkoja, joihin rynnätä haistelemaan.

Saiga opettelisi mielellään herkkujen houkuttelemana uusia taitoja ja temppuja. Samoin leikkiminenkin houkuttelisi, vaikka yhteistä leikkikieltä ei meillä vielä ole löytynytkään. Välillä Saiga tutussa paikassa yksin ollessaan uskaltautuu haukkumaan vieraita ääniä, mutta remmissä tai ihmisten läsnäollessa Saiga ei pahemmin juttele. Kunhan Saiga ymmärtää, ettei sen tarvitse enää pelätä, saa siitä varmasti mitä uskollisimman ja iloisimman leikkikaverin.”

Saiga sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020