Samir

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 1-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Sahra, Sanja ja Samir tuotiin omistajansa toimesta tarhalle, koska ne eivät menneet kaupaksi. Omistaja oli teettänyt tarkoituksella malinois-nartullaan pennut, mutta pennuista tulikin lähes kokonaan mustia, joten kukaan ei halunnut ostaa niitä.

Sisarukset ovat luonteeltaan belggareita pehmeämpiä, mutta ehdottomasti aktiivisia, virikkeitä kaipaavia, käyttävät nenää paljon, innostuvat puruluista, juoksevat kilpaa ja muutenkin pyrähtelevät omaksi ilokseen pitkin ulkoiluaitausta. Erityisesti tytöt Sahra ja Sanja lotraavat vedessä,  tarhan pienessä muovialtaassa. Ne eivät räyhää aidan takaa tarhan muille koirille, kuten monet muut koirat. Mutta osaavat nekin toki myös haukahdellakin.

Uros Samir on n. 60 cm, porukan rauhallisin ja se jääkin välillä syliin hellittäväksi ja vain katselemaan toisten remuamista. Tytöt ovat arviolta reilu 50 cm säkäkorkeudeltaan.

Sanja temppuili sisaruksista eniten. Se kiemurteli maassa istuessamme sylissäkin niin, että kupsahteli siitä kumoon :)  Sanjalla kesti aluksi kauiten (kenelläkään ei siis mennyt paljon aikaa) tulla uuden ihmisen luo niin, että sen sai syliin.

Sahra on hieman matalampi kuin Sanja ja myös eri mallinen kuin sisaruksensa. Sahra hyppii ketterästi, ei haasta riitaa toisille koirille, haistelee kovasti maata, tykkää ihmisen läheisyydestä ja huomiosta, mutta on myös itsenäinenkin ja mennä touhottaa pihalla omia juttujaan, tulee helposti luokse kun pyytää ja on kiinnostunut asioista, utelias ja energinen.

Tämän pian vuoden täyttävän kolmikon koirista voisi saada ehkä jopa työkäyttöisiä, jos uusi omistaja jaksaa ja haluaa paneutua asiaan. Sahra, Sanja ja Samir ovat vielä ihan ”muokattavissa” ja niistä voi tulla millaisia vain, ihan kodista ja omistajasta riippuen, aktiviteetteja ne joka tapauksessa kaipaavat oli se sitten hupia tai hyötykäyttöä.

Samir sai oman kodin marraskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020