Samu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Samu saatiin pelastettua toukokuun puolessa välissä Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta yhteistyötarhallemme MAP:iin. Tullessaan Samu oli kovin vakavailmeinen, apea ja se kyhjötti lähes liikkumatta paikallaan. Nyt elämänilo on palannut pikkuherran silmiin ja kun pojan tapaa, sitä ei uskoisi oikein samaksi koiraksikaan.

Samu mennä vilistää, hymyilee ja leikkii. Siitä on tullut hyvin ilmeikäs ja kujeileva kaveri, jolla tuntuu olevan aina joku ässä hihassaan saadakseen ympäristönsäkin hyvälle tuulelle. Kaikenlainen aiempi reppanuus on kadonnut olemuksesta tyystin ja energiaakin Samulla riittää.

Poika viihtyy yhtä hyvin toisten eläinten kuin ihmistenkin seurassa. Samu jakaa häkkinsä usean eri kokoisen -ja ikäisen koiran kanssa ja kaveeraa tasapuolisesti näistä jokaisen kanssa. Ihmisen syliin päästyään sitä alkaa ihan naurattaa.

Poika on iältään kolmisen vuotta, painoa sillä on noin kahdeksan kiloa ja säkäkorkeutta suunnilleen 35 senttiä.

Samu sai oman kodin syyskuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020