Sanny

Ikä/Synt: Enkeli
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Suomessa
Sannyn ikioma kummi oli M. Ilmoni.

 

Jo iäkkäämpi äiti, Sanny ja sen pennut pelastettiin hautausmaalta. Paikallinen nainen otti koko perheen luokseen, sillä hän pelkäsi, että joku tekisi niille pahaa. Nainen soitti Magdalle ja kysyi apua kodin etsimiseen. Hän halusi, että myös äidille etsittäisiin koti. Pentueessa on kaksi tyttöä ja yksi poika.

 

Sanny pentuineen j0utui vaihtamaan paikkaa hoitokodin sanouduttua irti pentujen kasvaessa. Ne vietiin Anun tukemalle tarhalle ja saivat sieltä väliaikaisen paikan itselleen.

 

Sanny todettiin sydänmatopositiiviseksi eläinklinikalla otetuissa testeissä. Se saa tällä hetkellä hoitoa sairauteensa ja voi fyysisesti hyvin eli toiveita on sairauden paranemisesta. Sanny on kuitenkin joutunut lyhyen ajan sisällä vaihtamaan hoitopaikkaa itsestään riippumattomista syistä Romanian puolella, joten se on tällä hetkellä stressaantunut kaikista muutoksista. Siirrämme rouvan MAP:iin, jossa se saa rauhassa tervehtyä ja toipua koettelemuksistaan. Tässä tarvitsemme kummien auttavaa kättä, jotta Sannykin saisi vielä mahdollisuuden täysipainoiseen koiranelämään. Kooltaan se on n. 45 cm ja 17 kiloinen.

 

Sanny tuli kotihoitoon sosiaalistumiskotiin Suomeen 17.2.2014.

 

Sanny on saanut oman kodin marraskuussa 2014!

 

Sannysta tuli enkeli joulukuun lopulla 2018.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020