Santer

Ikä/Synt: Synt. 2012
Sukupuoli: Uros
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Suomessa
Santerin kummeja olivat Laura Haapaniemi ja Mirkka Jalvo.

 

Santerin kuulumisia 13.10.2017

 

Santer on ollut sosiaalistumassa kouluttajalla, joka on erikoistunut arkojen koirien kanssa työskentelyyn. Santer on edistynyt hienosti. Santerille lisätty kolme kuvaa kouluttajan luona. Kuvissa Santer on löytänyt hienon levähdyspaikan ja nauttii Romanian vielä niin leppeästä ja kesäisestä tuulesta ja auringonpaisteesta. Santerin kouluttaja sosiaalistaa arkoja koiria ja opettaa niille perustaitoja, kuten vaikkapa hihnassa kävelyä. Santer on todella onnekas, että se on päässyt tällaiseen koulutukseen.

 

Tarhakertomus 08/2013

 

Syliin otto oli alussa Santerille suorastaan painajainen ja se saattoi alkaa huutamaan ja rimpuilemaan päästäkseen koskemasta ihmiseen. Pojan mieluisin piilopaikka oli työmaakopissa olevien rakennustarvikkeiden takana, josta poika kurkisteli varovasti ympäristöään. Kuitenkin jo tuolloin Santerin sai houkuteltua ottamaan herkkuja kädestä, ja sitten se taas pujahti turvapaikkaansa nopeasti.

 

Santer asutti työmaakoppia aluksi parin tyttökoiran kanssa, ja se on aina tullut loistavasti toimeen toisten koirien kanssa. Koska sosiaalistuminen ihmiseen ei edistynyt ja parakissa alkoi kesän tullen olla liian kuumaa siirsimme pojan ”koirataloon”. Taas poika suorastaan kiljui pelosta, kun jouduin pyydystämään sen kiinni, ja se joutui olemaan kosketuksessa minuun. Koetimme löytää Santerille kotihoitopaikkaa, jotta sillä olisi ollut paremmat mahdollisuudet sosiaalistumiseen, mutta sellaista ei löytynyt.

 

Palasin heinäkuussa taas Magda’s Angels Placeen ja käydessäni koiria läpi häkki häkiltä, tokaisin Florinille; ”täällähän on tälläinen karvainen, söpö, uusi koira”. Florin oli ihmeissään, kun ei tiennyt mistään uudesta koirasta ja paljastuikin, että minun ”uusi” koirani oli Santer.

 

Santer on edelleenkin ujo ja saattaa säikähtää, mutta nyt se on hyvin utelias ja kiinnostunut ihmisestä. Siihen saa koskea ilman, että se menisi paniikkiin. Toisten koirien kanssa poika tulee myös edelleen loistavasti toimeen. Sen kanssa samaa häkkiä on asuttanut monia erikokoisia ja -ikäisiä uroksia ja narttuja.

 

Santer on löytänyt luottamuksen siemenen ihmistä kohtaan, mutta sen tulevan omistajan pitää olla halukas vaalimaan tätä orastavaa versoa. Johdonmukaisuudella, rakkaudella ja pitkämielisyydellä uskon Santerista tulevan omistajalleen mitä uskollisin hieno koirapoika.

 

Santer on säkäkorkeudeltaan noin 40–45 senttiä.

 

Santer sai oman kodin Suomesta lokakuussa 2017.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020