Sarah

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Omaa kotiaan pääsee etsimään äitinsä Rebeccan tavoin myös sen tytär Sarah. Tuntemattomilta teiltä tytöt tupsahtivat eräänä päivänä romanialaiselle vankilalle, jossa niitä ruokkivat jonkin aikaa vankilan työntekijät.

Jotakuta tyttöjen siellä olo kuitenkin haittasi ja ne päätyivät rankkureiden kyydillä Giurgiun kunnalliselle tarhalle. Onneksi Sarah ja Rebecca olivat jääneet erään vankilan työntekijän mieleen, joka saikin hankittua tytöt ulos tarhalta ja tuotua turvaan yhteistyötarhallemme MAP:iin. Ja nyt Sarah on viimein uuden elämän kynnyksellä.

Sarah on äitinsä tavoin pienikokoinen ja matalajalkainen, korkeutta sillä on noin 35 senttimetriä. Ikää tytöllä arvioidaan olevan noin vuosi. Sarah on äitiään ujompi, eikä tule yhtä innokkaasti ihmisten luokse, vaan vaatii vähän tarkkailua sivummalta. Tätä kilttiä ja kultaista tyttöä saa kuitenkin silitellä ja nostella syliin ilman vastarintaa.

Sarah ei varsinaisesti ole siis arka, vain hieman ujo, ja tämäkin mitä luultavimmin tulee muuttumaan kunhan tyttö kotiutuu. Sarah on todella kiintynyt äitiinsä Rebeccaan, mikä ei tietenkään ole ihme, ottaen huomioon tyttöjen yhteisen matkan ja sen, että äiti on ollut varmasti ainoa asia, joka tähän mennessä on Sarahin elämässä ollut muuttumattomasti läsnä. Sarah jännittää vähän varsinkin suurempia koiria, joten tulevassa kodissa ei toivottaisi olevan vastassa ainakaan suurta dominoivaa koirakaveria. Sitä vastoin lempeän leikkisä äitihahmo hauva olisi Sarahille varmasti paras mahdollinen seuralainen.

Sarah on kaikesta kokemastaan huolimatta vielä nuori koira, joka ei varmastikkaan ole saanut elää pentuaikaansa niinkuin se koirille kuuluisi. Tästä johtuen Sarah saattaa olla pentu hieman ”normaali” koiraa pidempään, kun se oikein pääsee nauttimaan leluista ja leikeistä turvallisessa ympäristössä tulevassa kodissaan. Jos sinä haluat antaa Sarahille kaiken sen, josta se on tähän asti jäänyt paitsi, otathan yhteyttä sen koiravaraajaan.

Sarah sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020