Sarai

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista 23.6.2103: Sarai on saanut nimekseen Prinsessa Sarai ja on kyllä nimensä veroinen. Hän pitää oikeastaan kaikista ihmisistä, ainoastaan joitain nuorempia miehiä arkoo. Sarai on hurmannut perheensä lisäksi myös minun äitini (eli Sarai’lla on nyt mumma) ja mumman tullessa kylään Sarai saa ”hepulin” ja silloin juostaan sohvan yli ja sohvan ali ja vauhti on valtava.

Toisista koirista, omaa koiraystävää Iiristä lukuunottamatta, Sarai ei pidä. Maire-kissa on paras leikkikaveri. Pitkät matkat Sarai matkustaa rattaissa ja painoa tarkkaillaan, muuten ei ole mitään ongelmia vaikka jalkoja ei olekkaan ”vakiomäärää”. Monesti kun Sarai’n meno on oikein raisua mietin, että kuinka ikinä pysyisin neitin perässä jos jalkoja olisi 4.

Sarai on meidän aarre ja ihana persoona! Kiitos!!

[divider scroll_text=””]

Sarai saapui hoitokotiin tammikuussa 2013. Hoitokodissa odotti koira- ja kissakaveri. Kaikki menivätkin niin hyvin, että Sarai sai jäädä hoitokotiinsa pysyvästi.

Sarai sai oman kodin helmikuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020