Sasu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 7 / 2013″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Se oli niin pieni, laiha ja vimpulakinttuinen. Niin hytisevä elottomana sojottavassa turkissaan. Se yski kuivaa yskää ja sen selkä oli kaartunut koholle kuin ikänsä kärsineen vanhuksen. Sellainen oli pieni reppana Sasu, kun sen ensi kertaa tapasin.
Mutta tärkeintä asiaa en vielä kertonut…pennun silmissä loisti valo ja rakkaus, ilo ja toivo juosta ja leikkiä, ottaa kiinni palloa, kellahtaa selälleen nauttiakseen rapsutuksista. Sasu nosti laihat ja väärät tassunsa aina häkin verkkoa vasten, kun joku kulki ohi. Ja silmien katse oli puhdasta kultaa.
Kun syysilmat alkoivat muuttua koleammiksi, Sasun kohdalla ei ollut muuta tehtävissä, kuin lähettää se klinikkahoitoon ja toivoa parasta. Ja he onnistuivat, parin kuukauden päästä klinikalta palasi reipas ja edelleen niin iloinen koira. Valmiina leikkiin ja juoksuun ja hellittäväksi.

Kuljetimme Sasun heti tilaisuuden tullen hoitokotiin Suomeen. Sieltä käsin on tämän ystävällisen, energisen pojan turvallista etsiä omaa, rakastavaa kotiaan.
Sasu on nyt noin 40cm korkea ja painoa 13 kg. Se tulee kasvamaan vielä jonkin verran. Sasu rakastaa ihmisiä ja tulee toimeen varmaan kodissa kuin kodissa. Hoitopaikassaan se tottuu myös lapsiin ja muihin eläimiin. Sasulla oli tullessaan hieman arkuutta toisiin koiriin, mutta vain siten, että se mieluummin väisti sivuun. Tässä suhteessa tulee varmaan rohkaistumaan piankin.

Sasu lensi Suomeen kotihoitoon 31.1. ja saimme kuulumisia kotihoidosta:

”Sasu on todella kiva nuori koira joka selvästi kaipaa ihmisen huomiota ja läheisyyttä.

Tulee ongelmitta toimeen perheen muiden koirien kanssa. Myös hevoset, vuohi ja kissat ovat täysin ok ja lasten kanssakin osaa käyttäytyä.

Uusia ihmisiä kohtaan on arka mutta erittäin utelias, joten ajan kanssa arkuus varmasti unohtuu. Sasu on myös täysin sisäsiisti :). Ulkona osaa haukkua mutta ei ole räksyttäjä-tyyppiä.
Pysyy vapaana hyvin ja tulee vihellyksestä luokse.

Ruuan suhteen on vielä opettelua, ryöväisi mielellään kaiken minkä saa, myös roskapussit ja toisten koirien ruuat. Nauttii paljon puruluista ja ne ovatkin varmasti hyvää harjoitusta.
Erittäin eloisa, iloinen ja avoin tapaus!”

Sasu sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020