Scarlet

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/] Huhtikuussa Magdan hakiessa minua lentokentältä hän kertoi nähneensä matkan varrella kaksi laihaa koiranpentua tien varressa ja päätimme pysähtyä tarkemmin katsomaan tilannetta ja viemään ensiavuksi ruokaa poloisille. Map:n turvapaikat ovat ääriään myöten täynnä joten kävimme päivittän viemässä ruokaa näille kahdelle aina samassa paikassa, toisiinsa käpertyneille sisaruksille. Kumpikaan ei ensimmäisenä kertana antanutkaan meidän koskea itseenä mutta oppivat tunnistamaan auton ja hännät iloisesti heiluen tulivat meitä seuraavina päivinä vastaan ja osoittivat suurta kiinnostusta ihmiseen ja halusivat selvästi tulla ihan lähelle vielä hieman jännittäen.

Viidentenä päivänä matkalla tuttuun paikkaan tapaamaan kaveruksia kuulimme radiosta varoituksen rankkasateista jotka alkaisivat samaisena yönä. Toivoin niin kovasti, että jospa nyt saisimme pennut mukaamme, kunhan ne vain laskisivat meidät kosketusetäisyydelle, eivätkä ainakaan peloissaan juoksisi vieressä olevalle autotielle meidän lähestyessä.

Saapuessamme Scarletin veli tulikin yllätykseksi syömään heti ruokaa kädestäni ja uskalsikin syliin asti häntä varovasti vispaten. Scarlett seuraili kiinnostuneena vieressä ja tekikin hetken perästä Magdan miehen Florinin kanssa täysin samanlaisen tutustumisen. Siinä meidän Florinin kanssa ollessa polvillamme maassa, molemmilla koirat sylissä, Florin heltyi ja tuumasi myös että ”Eiköhän lähdetä, siis me kaikki.” ja hymyssä suin nostimme koirat autoon.

Magdan takapihan pikkutarhaan päästessään molemmat olivat kovin iloisia pienestä yöpesästään, ruoasta ja puhtaasta vedestä. Scarlett oli alussa sisaruksista varautuneempi joka tutkaili varovaisesti maailmaa kauniilla, suurilla silmillään veljensä selän takaa. Kuitenkin seuraavana aamuna Magdan kotipihan tarhassa oli vastassa suunnattoman iloinen tyttö joka antoi nätisti käsitellä itseään ja iloitsi saamastaan huomiosta. Scarlett on saanut rohkeutta ja luottamusta ihmisiin takaisin vielä entisestään kadulta pois pääsyn jälkeen ja on valmis omaan kotiin rakastetuksi perheenjäseneksi.

Tytöstä kasvaa tämänhetkisen arvion mukaan keskikokoinen koira, toki tarkkaa arviota on mahdoton sanoa. Uudet asiat voivat tyttöä uudessa tulevassa kodissaan vielä jännittää mutta uskoisin, että se viimeinenkin häivähdys turvattomuuden tunteesta pyyhkiytyy pian pois oman kodin lämmössä ja turvassa, oman ihmisensä hellässä hoivassa.

Scarlet sai oman kodin elokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020