Seffi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 6 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Seffi on itsevarma ja tomera oman tiensä kulkija, joka löydettiinkin juoksemasta keskeltä autotietä kuin vailla huolen häivää. Neiti sai nimensä romanian sanasta sef, joka tarkoittaa päällikköä, koska sillä on taipumuksena laittaa uudet tulokkaat heti alkuunsa nuhteeseen ja järjestykseen. Neito myös ilmaisee itseään haukkuen, joten kerrostalo ei tälle pikku päällikölle ole paras mahdollinen asumismuoto.

Kaikessa itseriittoisuudessaan Seffi on aivan hurmaavan ihastuttava tytöntyllerö, joka rakastaa ihmisiä ja jaksaa leikkiä lajitovereidensa kanssa aamusta iltaan, kunhan on ensin saanut ne pelisääntönsä kerrottua toisille. Seffi on tottunut myös kissoihin, eikä määrätietoisen, lempeän ja rakastavan asenteen omaavalla ihmisellä tule varmasti ylitsepääsemättömiä ongelmia pikkuneiti päällikön kanssa eläessä.

Seffi on tällä hetkellä iältään noin nelisen kuukautta ja sen arvellaan jäävän hieman keskikokoista pienemmäksi aikuisenakin. Tytöllä on varsin persoonallinen alapurenta, joka vain tehostaa sen justiinamaista otetta elämään.

Seffi sai oman kodin Saksasta elokuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020