Seita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Seita hylättiin pentuna romanialaiselle rekkojen levähdyspaikalle. S​illä oli onnea sillä rekkaparkin vakituinen koiralauma hyväksyi sen jäsenekseen ja se sai silloin tällöin joltakin lämminsy
​​dämiseltä rekkamieheltä ruoanmurenankin.

Lokakuussa otimme projektiksemme sterilisoida nopealla aikataululla rekkaparkin koiralauman, sillä juuri tuolloin kahdella lauman nuorista nartuista oli uusi katulapsipolvi kasvamassa ja muutamalla juoksut pahimmillaan. Koiraäidit pienokaisineen pääsivät Magda’s Angels Placeen turvaan ja yhteistyöeläinlääkärimme aloittivat muiden parissa tärkeän työnsä.

Kun tuli Seitan vuoro päästä leikattavaksi eläinlääkärimme huomasi sen olevan väsynyt ja voimaton. Hän otti tytö​ltä​ verikokeen ja testeissä paljastui sen sairastavan babesi​oosia​, punkkien välittämää veritautia. Emme voineet laittaa sairasta koiraa takaisin kadulle vaan se pääsi hoitoon eläinklinikalle​.

Pitkän antibioottihoidon jälkeen Seita pääsi matkaamaan MAP;iin, jossa odottaa nyt malttamattomana omaa kotiaan.

Tervehdyttyään Seita on kaikkea muuta kuin väsynyt ja voimaton. Se on oikea ilopilleri, kukkahattu hössöttäjä, joka jaksaa haastaa koirakavereitaan koko ajan kisailemaan. Leikin lomasta se pyrähtää välillä ihmisen luo suikkaamaan suukon tai kellahtaa selälleen eteesi pyytämään masurapsun tai pari :)

Seita on noin yksi vuotias ja vielä pentumaisen vilkas ja villi. Se on ystävällinen ja hyväntahtoinen poikatyttö, joka ihan vain innokkuuttaan ja malttamattomuuttaan voi vahingossa ”jyrätä” jonkun heiveröisemmän pyrkiessään ihanan ihmisen syliin jakamaan loputonta rakkauttaan ja iloaan muillekkin.

Säkäkorkeudeltaan Seita on noin 55 senttinen.

Seita sai oman kodin helmikuun alussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020