Selina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Selinan kuulumisia 18.7.2016:

Koiramme Mannu sekä Selina tulivat heti ja edelleenkin hienosti toimeen keskenään. Ovat selkeästi kavereita ja nukkuvat lähellä toisiaan.

Selina on oppinut todella hyvin sisäsiistiksi, aluksi pääsi pisut pari kertaa sisään. Nyt on opittu odottamaan ulos asti. Ulkona on kovin arka kaikelle, mutta hienosti Mannu-siskon perässä opettelee ulkoilun ihmeitä ja ohikulkevaa liikennettä. Reipastunut jo hyvin kotikulmilla.

Vieraita kohtaan epäluuloinen, varsinkin miehet pelottavat kovasti. Olemmekin tuoneet koirat ulos vieraita vastaan, koska vartioi selkeästi kotia. Näin Selina on hieman rennompi ystävien seurassa. Vähän meillä kyllä on käynyt ketään ulkopuolista vielä kylässä, kun kaikessa muussakin on vielä kovasti sulateltavaa. Toivottavasti ajan kanssa kuitenkin jännitys hieman hellittää.

Luonteeltaan Selina on oppivainen, leikkisä, hellyydenkipeä ja utelias. Kutsumme sitä Tonkijaksi sillä kaikki pitää kirjaimellisesti tonkia.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 03/2016:

Selina on Mihailestin kunnallisen tarhan tappolistan kärkijoukosta pelastunut lempeä, äärettömän ihmisrakas ja kiltti koiratyttö.

Se jakaa häkkinsä MAP-yhteistyötarhallamme viiden muun eri ikäisen ja kokoisen koiran kanssa. Se tulee kaikkien häkkikavereidensa kanssa todella hyvin toimeen ja viettää niiden kanssa aikaa paistatellen kevätauringossa tai välillä ottaen juoksuspurtteja tai painileikkejä leikkien. Ihmisen ilmaantuessa näköpiiriin Selina kuitenkin keskittää aivan kaiken huomionsa tulijaan. Päästäkseen luo se ”piippaa” hiljaa häkkinsä verkon takaa anellen ihmistä tulemaan luokseen. Selina ei ole kuitenkaan haukkunut tarhalla.

Tämä tyttö haluaisi olla ihan lähellä, hellittävänä kainaloisena ja se kiipeää mielellään syliinkin. Mitä lähempänä ihanaa ihmistä sen parempi, tuntuu tyttö ajattelevan.

Selina ei ole ehkä ihmisten mielestä se kaikkein kaunein tai söpöin, mutta sen sydän on puhdasta kultaa. Selina on yksinkertaisesti hieno tyttö! Onnellinen se ken tämän kultakimpaleen omakseen saa.

Selina on säkäkorkeudeltaan noin 40 senttinen, sirorakenteinen koiraneito. Mihailestin tarhalla vapaaehtoisina auttavat tytöt olivat arvioineet Selinan iäksi 1-vuotta, mutta itse uskoisimme Selinan olevan ehkä vuoden tai pari vanhempi. Sen käytös ja olemus on erilaista – rauhallisempaa ja harkitumpaa, kuin juuri aikuiseksi tulleen koiran. Nuori aikuinen Selina kuitenkin on.

Video täällä:

Selina sai oman kodin kesäkuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020