Senia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Yksi onnekas kunnalliselta koiratarhalta pelastetuista on pikkuinen Senia tyttö. Tämä neito on todella sosiaalinen ja kaipaa kovasti ihmisen seuraa. Jopa siinä määrin, että on vaikea saada siivottua sen asuttamaa häkkiä, kun pieni söpöliini tulla töpsyttää perässä ja pyytää anovasti pääsisikö edes hetkeksi ihmisen syliin hellittäväksi.

Vaikka Senialla on aivan krooninen hellyyspula se ei ole yhtään kateellinen toisille koirille vaan pystyy helposti jakamaan kainalopaikan kaverinkin kanssa. Tämä tyttö tuntuu olevan tasapainoisen ja hyväkäytöksisen reipas ja siitä voisi kuvitella saavansa loistokaverin niin sienimetsään, koiraystävälliseen kahvilaan tai minne vain kunhan oma rakas ihminen on mukana.

Senia kulkee mukana matkassa hyvin pikkuruisen kokonsakkin puolesta. Sillä on säkäkorkeutta vain noin 30 senttiä ja painoa tällä hetkellä kuutisen kiloa.

Senia sai oman kodin syyskuun alussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020