Sera (ent. Serana)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Serana on löytökoira. Löytynyt tietä juoksentelemasta, vailla päämäärää ja vailla omaa kotia. Serana on vasta tyttönen, ikää on arviolta noin 8 kuukautta ja suvultaan Serana kuuluu rotweilersekoituksiin. Ensimmäinen ajatus tytöstä on että onpa kiltin oloinen ja se pitää paikkansa. Serana on kiltti, tulee toimeen molempia sukupuolta olevien koiren kanssa. Jos toinen koira ei ole innokas leikkimään Serana provosoi ja haastaa toista. Kaikille se ei tietenkään sovi, joten tulevan omistajan vastuulle jää Seranan opettaminen siihen että kaikki toiset koirat eivät välttämättä ole innokkaita osallistumaan Seranan rajuihin leikkeihin.

Serana on energinen, iloinen ja täynnä nuoruuden intoa. Hihnassa Serana ei oikein tahdo malttaa kulkea ihmisen vauhtia vaan nopeampaa olisi tytön mielestä edettävä. Eihän sitä tiedä mitä ihanaa ja jännittävää seuraavan puun tai kulman takana odottaa! Serana on kiinnostunut ihmisistä ja tekee mielellään tuttavuutta. Vallattoman ja iloisen pinnan alla piilee koira jolla varmasti on kykyä ja halua vaikka minkälaiseen harrastustoimintaan.

Tulevalla kodilla olisi hyvä olla kokemusta koirista ennestään, sillä Serenasta ei ole pelkästään sohvalla makaavaksi lemmikiksi.

Kuulumisia blogissa

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=12224

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020