Shania

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 2-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]

Tämän vuoden maaliskuussa pelastui seitsemän koiran onnekas joukko Mihailestin kunnalliselta koiratarhalta yhteistyötarhallemme MAP:iin. Tästä joukosta on päässyt Suomeen, omiin koteihinsa Bastian, Oscar, Selina ja Elisa. Doamna odottaa nettisivuillamme sitä oikeaa, joka viimein huomaisi sen upeuden, Costas taas on vielä liian arka etsimään kotia, mutta Shania ei ole edes saanut mahdollisuuttaan ja siitä syytän itseäni.

En osaa sanoa miksen ole aiemmin saanut ryhdyttyä tähän, kertomaan sinusta edes pätkän matkaa, niin että saisit oman tilaisuutesi. Ehkä se johtui siitä, että olit liian ”normaali”, et vaatinut mitään ja tunnuit pärjäävän hyvin. Et komentanut haukkuen huomiota itsellesi, et hyppinyt vasten tai puskenut väenvängällä syliin, etkä myöskään ujostellut, niin että olisit vaatinut erityishuomiota.

Sinä olit vain aina lähistöllä, valmiina nauttimaan siitä lyhyestäkin hetkestä, jonka saatoin antaa. Nautit jokaisesta sanastani, joka oli osoitettu sinulle ja jokaisesta silityksestä, jonka ennätin antamaan sinulle – sille reippaalle ja tasapainoiselle, nuorelle, terveelle, normaalille tyttökoiralle. Kerran, kun päätin järjestää sinulle ihan oman hetken, kuulin melkein kuin olisit alkanut kehräämään. Laitoit silmät kiinni ja puskit päätäsi kättäni vasten ja tarjosit masuasi hyväiltäväksi.

Pidän sinusta kovasti ja hymyilen, kun mietin sinua ja sitten taas alakulo käy mielessäni. Anteeksi tyttö, yritetäänhän nyt – jaksa vielä olla se hieno, ”normaali” koira

Shania omaa terveen itsetunnon. Se ei ole alistuvainen eikä anna toisten koirien ns. hyppiä kuonolleen vaan tarvittaessa pitää puolensa. Shania on yksi harvoista tarhan koirista, joiden tiedetään varmuudella tavanneen lapsia. Ei tosin pieniä, mutta saksalaisten yhteistyökumppaniemme mukana tarhalla vieraillut Philip-poika onnistui saamaan Shanialta suukkojakin.

Shania on noin 2-vuotias, säkäkorkeudeltaan noin 50-senttinen sopusuhtainen koiraneito.

Lyhyt video tytöstä löytyy täältä.

25.3.2017

Shanialle lisätty kaksi uutta kuvaa. Shania painaa n. 15 kiloa. Se on luonteeltaan sopuisa ja tulee hyvin toimeen sekä ihmisten (lapset mukaanlukien) että muiden koirien kanssa.

[do action=”varaaja” varaaja=”Piaan”/]

Shania kunnalliselta tarhalta

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020