Sharee

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]

Sharee saapui hoitokotiin Suomeen 3.10.2013.

Kuulumisia Shareen hoitokodista:

Shareen automatka lentokentältä hoitokotiin meni kivasti ilman pahoinvointia tms ja sopeutuminen on lähtenyt mukavasti käyntiin.
Vaikka Sharee tuntuukin arvostavan enemmän ihmisen kuin toisten koirien seuraa, tulee se niiden kanssa toimeen mainiosti. Myös lasten kanssa tulee hyvin juttuun, kunhan saa välillä levätä ja pötkötellä kaikessa rauhassa. Kissatkaan eivät ole mikään ongelma, käy niitä haistamassa ja laittaa viereen sängylle nukkumaan.

Sharee ei ole mikään äänekäs koira, joskus haukahtelee, mutta käskettäessä pistää suun suppuun.

Luonteeltaan on mieluummin vähän ujo, rauhallinen seurailija, kuin sellainen koira, joka ”tunkee kaikkien suuhun”, pitää ulkoilusta ja osaa kävellä hihnassakin jo kivasti. Vastaantulevat koirat ohitetaan rähjäämättä ja jos jokin asia lenkillä jännittää, päästään niistä hyvin ohi pienellä rohkaisulla.
Hoitotoimenpiteet sujuvat myös eli turkin harjaus, korvien ja hampaiden katsominen, tassujakin antaa kosketella reippaasti (kynsien leikkuuta ei ole vielä kokeiltu, koska tarvetta ei ole vielä ollut).
Sisäsiistikin Sharee tuntuu olevan, työpäivän jälkeen ei ole vahinkopissoja löytynyt.

Sharee vaikuttaa oikein kivalta ja kelpo koiralta, joka sopeutuisi monenmoiseen perheeseen esim. olisi kiva kaveri vaikka eläkeläiselle tai jopa ekaksi koiraksi.

Minkään ”himolenkkeilijän” seuraksi emme voi Shareeta suositella, sillä myös tämä tyttönen on joutunut aikanaan auton töytäisemäksi, jonka vuoksi rtg-kuvattu ja hoidettu eläinlääkärissä.

Lantiossa ei kaikeksi onneksi ole muutoksia, mutta takajaloissa on silti jotain vaurioita ja kylmä sää voi hiukan pahentaa niitä.

Sharee sai oman kodin marraskuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020