Riki (ent. Sharik)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Rikin (ent. Sharik) kuulumisia 28.12.2017

Yhteinen elämämme alkoi marraskuussa 2011, jolloin se tuli minulle eräältä elämänhallinnan menettäneeltä nuorelta naiselta. Oltuaan muutaman viikon se oppi vahtimaan taloa ja leimaantui tuttuihin ihmisiin kunnolla ja ilmeisen belggaritaustansa vuoksi epäilee aikansa uusia, mutta tutustuttuaan on paras kaveri. Ilmeisesti kastraatiosta, joka sille oli tehty Turun suunnalla, johtuen sen haju ei muistuta koiraa ja alussa muutama uros ja narttu hyökkäsi sen kimppuun yllättäen karattuaan taluttajaltaan. Tästä johtuen se ei ole saanut oikeita leikkikavereita, koska ei enää halua lähemmin tutustua toisiin koiriin, mutta tekee innokkaasti vahtiyhteistyötä naapurin kaukkarin kanssa molemmat omilla tonteillaan.

Riki on ollut terve koko ajan ja leikkisyys ei ole vähentynyt ollenkaan, ehkä hieman rauhoittunut ajan myötä kuitenkin. Olihan se kokemus nähdä ”vanhan” koiran leimaantuminen laumaamme kaikkine muutoksineen sen käyttäytymisessä, mutta opettavainen meillekkin.

Sharikin kuulumisia 10.5.2011

Sharik on kotihoidossa Vantaalla. Kotihoidossa on huomattu, että Sharik on hyvin herkkä poika ja se stressaantuu helposti. Ihannekoti pojalle olisi mahdollisimman rauhallinen. Sharik tarvitsee tulevalta omistajaltaan pehmeää mutta päättäväistä otetta ja pojalle tulee antaa aikaa tottua erilaisiin asioihin. Nuorta poikaa tulee myös ohjata arkirutiineihin koska toisinaan Sharik voi olla hieman vallaton ;) Sharik pitää narttukoirista ja on tyypillinen uros; tulevan kodin kannattaa varautua pojan kastroimiseen :) Lenkillä Sharik on alkuun innokas, mutta rauhoittuu hetken päästä. Autossa matkustaminen sujuu myös hyvin. Sharik on käynyt röntgenkuvissa, missä sen rakenne todettiin terveeksi. Painoa pojalla on tällä hetkellä 24 kg.

Sharik on saanut kodin heinäkuussa 2011.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 01/2011

Sharik on melkoinen pakkaus! Se voisi hukuttaa ihmisen suudelmiin ja rakastaa aina vain ja loputtomasti:) Kun Sharik huomaa, että ihminen lähestyy sen koppia tarhalla, se ei näytä tietävän, mitenpäin innostustaan oikein ilmaisisi. Se hyppii ja häslää, halaa ja pussaa…Sharik saa hymyn kyllä jokaisen ihmisen huulille, näin hyväntuulista poikaa ei vaan voi vastustaa!

Lenkillä Sharik kävelee yllättävän nätisti eikä siis juurikaan vedä. Siitä huokuu silkka positiivisuus ja elämänilo myös lenkillä. Tyttökoiria se tervehtii innokkaasti mutta perääntyy, jos saa innokkuudestaan toppuuttelua tytön puolelta. Sen verran uros Sharik kuitenkin on, ettei se jaa mielellään omaa reviiriään toisen uroksen kanssa. Mutta oma tyttöystävä olisi kyllä enemmän kuin tervetullut! Toisaalta Sharik on niin ihmisrakas, että se olisi varmasti onnellinen myös ainoana koirana.

Sharik on energinen ja hieman vallaton, joten jonkinmoinen peruskoulutus ei olisi pojalle pahitteeksi. Luonteeltaan poika on kuitenkin todella ihana ja ilmeikäs. Sharik odottelee uutta isäntäänsä malttamattomana Võrun tarhalla.

Sharikin säkäkorkeus on n. 65 cm.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020