Shumshum

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Shumshum on yksi niitä, joka vain löytyi yksin kadulta. Näitä suloisia pikku kissoja on Romaniassa niin monia. Ja nehän eivät kadulla selviä, vaan riutuvat, näkevät nälkää ja tulevat kiusatuiksi ja ovat yleensä hyvin huonossa kunnossa pelastuessaan.
Shumshum oli löytyessään erittäin arka, se halusi vaan lymyillä itsekseen piilossa ja kävi salaa syömässä. Se kuitenkin rohkaistui aika nopeasti ja kiintyi kovasti Magdaan ja tämän mieheen. Siksi he ajattelivatkin aika pitkään, että he pitävät tämän kissan itsellään, että ei olisi oikein lähteä etsimään sille muualta kotia, koska se niin nautti olostaan heidän luonaan.

Shumshum on nyt kuitenkin osoittanut, että pitää kaikista muistakin ihmisistä, läheisyydestä ja normaalista kotielämästä. Siksipä Magda tulikin siihen tulokseen, että tyttö on vihdoin valmis etsimään omaa loppuelämän kotiaan. Ja pystyisi näin myös antamaan paikkansa seuraaalle apua tarvitsevalle.
Shumshum tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja myös koirien kanssa.

Shumshum sai oman kodin Saksasta lokakuussa 2015.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020