Sid Vicious

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/] Lokakuu 2012. Sid on juuri käynyt lääkärillä uusintarokotuksilla ja poitsu käyttäytyi vastaanotolla oikein mallikelpoisesti. Samalla nyppäistiin yksi huono hammas pois ja kertyneet hammaskivet poistettiin. Sidinkin olisi hyvä käydä kerran vuodessa rokotusten yhteydessä hampaiden huollossa. Sid etsii mielellään kotia jossa olisi kiltti kissakaveri odottamassa. Muuten alkuaikojen säikystä katista on enää haamu vain jäljellä ja poitsu on alkanut viihtyä jo sylissäkin. Sid odottaa uutta kotiaan Helsingissä.

23.3.2012 Otteita punkkarin kiertuepäiväkirjasta: Nyt on noin puolisen vuotta kulunu tässä käppäsessä yksiössä toisen kissan, hoitajan ja sen lukuisten kaverien kanssa. Aluks tyydyin seuraileen ihmislauman menoo coolisti sängyn alta mut vähittelen ne vaikuttikin olevan ihan kivoja tyyppejä ja tulin sit esille rapsuteltavaks ja ruokittavaks. R&R, jotkut sanoo Rock ’n roll, mä sanon rapsutus & ruokinta, parasta! Oon myös oppinu pari kikkaa tolta mun kissakaverilta, et kuinka niitä rapsutuksia oikein kerjätäänkää ja musta on tullu aika haka tässä lajissa! Vähän kylki kylkee vasten aamusin, käden nuolasu ja silmien siristelyy ja noi ihmiset on ihan myytyjä! Joskus tosin vähän säikähdän edelleen ku ne tulee ihannoimaa mua nii hirveellä vauhdilla etten ehdi reagoimaa, tarvii tälläsen kuuluisuuden olla vähän tarkkaavainen ympäristöstään kokoajan ja mikään sylikolli mä en ole, yrittäkää vaa nii hännänpää vilahtaa..Onhan sitä pidettävä imagostaan kii, liika hempeily olis huonoks maineelle!

Mä oon yksinkertanen pikkukisu, rakastan leikkii palloilla tai heiluvilla naruilla (tennarien narut on mun henk.koht lemppari) ja sitten köllötellä kehräten jotain lämmintä vasten. En mä mikää rasavilli oo niinku musta vois kuvitella mut aika vekkuli silti, ja tosi hyvännäkönen ;). Tää osa maailmaa alkaa oleen jo ihan mun fanikuntaa ja olis aika saada keikkaa vähän muualtakin, kellä olis tarjota mulle ruokaa, punkkaa ja aikaa omaan kiertueaikatauluunsa? :) Toi mun hoitaja meinas mut pitää itellään, mut tuli siihen tulokseen et ilahdutan meiningilläni jonkun muun maailmaa vielä enemmän, sitä en epäile ollenkaa! T: Sid Vicious, kissoista hienoin!

[divider scroll_text=””]

Tässä teille esittäytyy punkkarien aatelia, meinaan Sid Vicious; rakastava ja hyvännäköinen nuori n. 1 v kolli! Sid tuli luokseni Virosta kotihoitoon syyskuun lopulla ja tiesin kissan olevan villi, yksi surullisen kuuluisista satamakissoista. Kolme ensimmäistä päivää meni sängyn alla piilotellessa, jona aikana ehdin jo suunnitella todellisen kesytysohjelman ja varautua ”vicious” osuuteen. Sidillä oli kuitenkin muuta mielessä ja hän päättikin tulla kesyyntymään ihan itse, viikon sisään ensi nuuhkailusta söi Sid herkkuruokaa kädestäni ja hieman väistellen ja häntä väpättäen antoi silittää, kohta jo ujosti pienen pienellä äänellä kehräsi. Nyt reilu kuukausi tästä ei ole mistään ilkimyksestä merkkiäkään, Sid nukkuu vieressäni, kerjää rapsutuksia ja on ovella vastassa joka kerta kotiin tullessani. Edelleen on Sid tarkka ympäristöstään ja liikkeistä ympärillään, mutta kaukaiselta kuitenkin tuntuu ajat, jolloin joka kerta liikkuessani vilahti kissa sängyn alle.

Sid on mustavalkonen, kolme tassua sekä neljännen yksi varvas ovat valkoisia, kuten myös puolet nassusta ja osa vatsaa. Nuoresta iästä huolimatta ei tämä punkkari ole villeintä laatua, rasavilliys iskee pariin kertaan päivässä, mutta muuten aika lunkisti söpöstellään sängyn päällä pienellä kerällä. Sidillä on oikea leijonan sydän, niin rohkea, rakastava ja utelias se on! Yleensä telkkaria katsoessani Sid istuu telkkarin edessä ja seuraa joskus melkein koko elokuvankin ajan mitä ruudussa oikein tapahtuu. Välillä saattaa siirtyä lämmittelemään jalkojani vasten tai tulla lähemmäs vähän rapsuteltavaksi tai pesemään kättäni. Sid on oikea suursyömäri, vielä se ei ole haitannut kun oli kissa melko pienikokoinen luokseni tullessaan, mutta täytynee pian alkaa seurailemaan vatsan kokoa ;).  Minulla on yksi oma kissa ja asun pienessä yksiössä, mutta nämä kaksi ovat kuin veljekset, eli kissakaveri ei haittaa ollenkaan. Toivoisinkin nyt vain, että Sid löytäisi oman omistajan, joka ehtisi viettää nuoren taiteilijan kanssa kunnolla aikaa ja jakaa sen elämän huolet ja murheet, ihan sylitasolla kun emme vielä ole ja aikaa Sid vielä tarvitsee. (Tosin katti saattaa yllättää enkä ihmettelisi sen olevan 100% kesy hyvinkin nopeasti..)

Kuka olisi valmis tälle suurenmoiselle persoonalle ja tarjoamaan Sid ”Leijonan sydän” Viciousille oman rakastavan kodin?

Yhteydenotot suoraan Anulle: sähköposti pkissat@gmail.com, puhelin 050-3248641

[gdl_gallery title=”sid-vicious” width=”210″ height=”205″]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020