Siina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Siina joutui veljiensä kanssa Giurgun kunnalliselle tarhalle pentuna.
Paikalliset antoivat veljeksille kodit, mutta heidän siskonsa joutui jäämään yksin kylmään ja märkään häkkiin, ilman turvallista hylättyä perhettään. Siina ei kuitenkaan lannistunut, tyttö oli päättänyt vallata jonkun ohikulkijan sydämen ja niin kävikin.

Siina pelastettiin Magda’s Angel Placeen seitsemän muun koiran kanssa, automatka tuiki tuntemattomien koirien sekä ihmisten kanssa meni ongelmitta. Tarhalla laitoimme koirille isoon laakeaan astiaan kuivamuonaa. Siina kipusi muitta mutkitta seisomaan ruokakasan päälle ja alkoi syömään, kunnes annoimme koirille vettä ja Siina meni vesikuppiinkin. Hyvä varmistus saadakseen oman osansa ruoasta sekä juomasta.

Siina rakastaa toisia koiria, ihmisiä, ruokaa, kaikkea, luonteeltaan Siina on aivan kuin se ei olisi koskaan kokenutkaan mitään pahaa. Siina on energinen höpsö pikkuneiti ja leikkisä, pienikokoiseksi (alle 10kg) jäävä pusutyttö, josta tulee varmasti mitä ihanin kotikoira, perheenjäsen, joka tytön olisi pitänyt saada olla jo elämänsä alkumetreiltä saakka.

Siina sai oman kodin maaliskuun alussa 2013.

[gdl_gallery title=”siina” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020