Simon

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2–3-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]

Simonin kuulumisia 4.10.2017

Simonin edistyminen on ollut hidasta. Simonilla on kolme ihmistä, jotka se hyväksyy ja joita rakastaa yli kaiken. Heidän kanssaan Simon haluaa mennä ihan kaikkialle ja vilahtaa vessaankin mukaan. Edes pitkällisten totuttelu- ja tutustumisyritysten jälkeenkään yksikään mies esim. ei saa koskea Simoniin, vaan se puree pikkunaskaleillaan minkä pystyy. Simonilla on oma laumansa ja ne kolme hänelle rakasta ihmistään ja se on hellitty ja lellitty. Se köllöttelee usein sylissä selällään ja vaatii masurapsuja. Simon on myös osoittautunut tosi pahasti allergiseksi ja syö vain tiettyä spesiaaliruokaa. Sen kynnet leikataan kaksi kertaa vuodessa. Jouluna ja kesälomalla, kun yksi niistä sen kolmesta ihmisestä pääsee käymään sen luona – muuten se olisi pakko nukuttaa eläinlääkärissä. Simon ei ole myöskään oppinut sisäsiistiksi. Se tekee kyllä ulkoillessaan tyttöpissat ja kakkaakin, mutta jos hätä yllättää ulkoilun väliaikoina se ei ujostele lainkaan tehdä asioitaan siihen paikkaan.

Kuulumisia hoitokodista 04/2013

Simon ei siedä talon muita koiria. Simonia ollaan yritetty sosiaalistaa toisen rauhallisen koiran kanssa, mutta Simon hyökkää kimppuun mitään ajattelematta. Onneksi Simon kuitenkin hyväksyy edelleen kissat. Simonilla on vakavia traumoja ihmisistä. Jos hoitokodissa käy vieraita ihmisiä, jotka yrittävät moikata Simonia, se yrittää purra ja pelkää tajuttoman lujaa. Vieraiden lähdettyä Simon merkkaa sängyn ja muut paikat parin päivän ajan.

Edistystä on kuitenkin tapahtunut. Nyt parin päivän sisään Simon on uskaltautunut kakkaamaan ulos, mikä on merkittävä edisysaskel Simonille.

6.3.2013

Simon saapui Suomeen kotihoitoon ja nukkui ensimmäisen yönsä sängyssä leväten pois matkastressin. Hyvin Simon myös hyväksyi hoitopaikan kissat. Simonia ei luovuteta kotiin, jossa on pieniä lapsia tai perheeseen on suunnitteilla vauva Simonin eliniän aikana.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 03/2013

Pieni Simon odottaa tarhalla omaa kotia. Simon löydettiin yhdessä ”vaimonsa” Kukan ja heidän pentujensa kanssa pahvilaatikosta roskalaatikosta. Kukka on jo saanut kodin Suomesta, mutta Simon jäi tarhalle sosiaalistumaan ja nyt se on valmis ottamaan askeleen kohti omaa kotia. Simon tulee hyvin toimeen häkkikavereidensa kanssa, mutta tulevaan kotiin urosten kaveriksi varauksella.

Simon painaa n. 3 kg.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020