Simppa (ent. Marko)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]2.7.2012 Simppa (ent. Marko) etsii uutta omaa kotia yhdessä asuinkumppaninsa Toukon (ent. Katingo) kanssa.

Syynä uuden kodin etsimiseen on elämänmuutos, jonka seurauksena asunto on pienentynyt sen verran, ettei kissoille ole riittävästi elintilaa. Touko ja Simppa haluaisivat muuttaa mielellään yhdessä uuteen kotiin, mutta selviävät kyllä, jos joutuvat erilleen.

”Simppa on selkeästi voimakkaampi persoona kuin Touko ja ikään kuin ”pomo” näiden kahden suhteessa. Simppa on vanhemmiten tullut sosiaalisemmaksi, ennen aristeli enemmän vieraita ihmisiä. Perheenjäsenten parissa Simppa hakee huomiota Toukoa enemmän.”

Simppa sai oman kodin joulukuussa 2012.

8.4.2006 Marko on kovasti kasvanut eikä ole enää riippuvainen veljestään millään tavoin. Pojat nukkuvat eri paikoissa ja kulkevat yksinään, eivät enää yhdessä toistensa tukena ja turvana. Sylikissa Marko ei vielä ole mutta varmasti ajan kanssa kun se oppii enemmän ja enemmän luottamaan siihen ettei ihmiset todellakaan tee pahaa niin voi olla että se alkaa viihtymään sylissäkin. Marko ei pelkää koiria eikä myöskään osaa niitä varoa milläänlailla niin hyvässä kuin pahassakaan eli jos Markon tulevassa kodissa on koiria niiden tulisi olla ennestään tottuneita kissoihin. Marko on veljeksistä isompikokoinen.

Marko ja Katingo on pelastettu erään kerrostalon kellarista johon todennäköisesti ovat syntyneet. Niitä ruokki eräs mies päivittäin mutta miehen jouduttua lähtemään pitkäksi aikaa työmatkalle hän pyysi kotihoitopaikkamme pitäjältä apua josko hän voisi ottaa ne koska ei pysty niitä viemään lopetettavaksikaan. Niinpä nämä pikku veijarit pääsivät kotihoitopaikkaan ja kohti parempia aikoja. Pentujen tullessa kotihoitopaikkaan ne olivat todella villejä koska niiden ainoa ihmiskontakti oli ollut mies joka kävi niitä ruokkimassa muttei saanut ollenkaan koskea pentuihin. Ensimmäiset viikot pennut luikkivat piilosta toiseen ja tutkivat asuntoa vain ihmisten ollessa poissa näköpiiristä.Nyt tilanne on täysin toinen =)

Harmaaraidallinen poika Marko on hieman arempi luonteeltaan kuin veljensä Katingo eli sillä meni huomattavasti pidempään ennen kuin uskalsi luottaa kotihoitajaan ja antaa tämän käsitellä itseään. Nyt Markokin on jo reipas ja hyvin sosiaalinen joka tulee toimeen niin koirien kuin kissojenkin kanssa. Felv+fiv-testit negatiiviset.

Marko sai kodin toukokuussa 2006.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020