Sira

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 6/2015″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Traces-valtuutettu eläinlääkärimme joutuu ajamaan Bukarestista Giurgiuun 60 kilometrin matkan tullakseen rokottamaan, testaamaan ja hoitamaan Magda’s Angels Place:n eläimiä. Joka kerran, kun tiedämme lääkärin olevan matkalla odottelemme hymy huulilla, tai tarhan ollessa täynnä, välillä jopa paniikinsekaisin tuntein hänen tuloaan.
Hänellä on nimittäin usein mukanaan tuomisia. Koiria, joita hän ei ole hennonnut jättää ajomatkansa varrelle.

​Tällä tavoin myös pieni musta tyttö Sira päätyi MAP:iin. Se löytyi moottoritien varrelta toisen mustan tytön, Mirin kanssa. Sen kohtalontoveria ja ystävää Miriä odottaa jo koti Suomessa, mutta Siran kohdalle ei ole vielä sattunut yhtä suurta onnea. Mustien koirien on kaikkein vaikeinta löytää omaa kotia ja pelkäämme, että suloinen pieni mustaturkkimme joutuu elämään koko pentuaikansa koiratarhalla saamatta kokea jokaisen koiralapsen ansaitsemaa turvallista lapsuutta oman perheensä luona.

Sira on iloinen, vilkas ja leikkisä niinkuin kuka hyvänsä puolivuotias koiralapsi, eivätkä aiemmat koettelemukset ole tuntuneet aiheuttaneen sille traumoja. Se on luottavainen ihmisiä kohtaan ja viihtyy sylissä paijattavana. Yhtä mukavaa pikkuneidon mielestä on myös temuaminen toisten koirien kanssa eikä se laittaisi yhtään pahakseen, jos sen kodissa olisi jo uusi eläinystävä vastassa.

Sira on iältään nyt puolisen vuotta. Arvio sen aikuisiän säkäkorkeudesta on suunnilleen nelisenkymmentä senttiä.

Sira sai oman kodin tammikuun lopulla 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020