Siria

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”11 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Veijarisisarukset Siria ja Tamir pelastettiin talvella kunnalliselta tarhalta. Ne olivat alkuun hieman arkoja ja tulivat katselemaan ihmistä toisten koirien takaa, kuitenkin erittäin kiinnostuneina. Ja päivä päivältä hieman lähempää. Tamir aloitti aika piankin ihmisen edessä tanssimisen, mutta Siria oli hieman pidempään pidättyväisempi.

Tyttö taisi vain odottaa kevättä ja puhkesi kukkaan yhtä aikaa oratuomien ja onnenpensaiden kanssa. Siria nauttii suunnattomasti villeistä leikeistä juoksutarhoissa. Jos toiset eivät jaksa leikkiä, Siria keksii itse touhua. Se makaa hetken paikallaan, naamallaan veikeä ilme, ja seuraavassa sekunnissa jo syöksähtää hurjaan juoksuun.

Siria on vielä hieman arka, mutta tulee sopeutumaan kotielämään varmasti nopeasti. Se on luonteeltaan iloisuuden lisäksi hyvin lempeä, eikä rähise toisten koirienkaan kanssa. Korkeutta Sirialla on 30cm ja painoa siinä 13 kg.

Siria sai oman kodin tammikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020