Sirkku

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Enkelit taisivat olla pienten koiratyttöjen matkassa, kun huomasimme aivan sattumalta liikettä ajaessamme syrjäistä peltotietä. Tämä tyttönelikko oli jätetty periromanialaiseen tapaan ilman emoaan pellolle kuolemaan. Löytyessään ne olivat vain muutaman viikon ikäisiä, mutta niillä oli vahva elämänhalu ja voimia sinnitellä. Sisaret ovat kasvaneet MAP:ssa nyt kolmen kuukauden ikään. Ne saavat pian ensimmäiset rokotukset ja voivat alkaa etsimään sitoutuneita, loppuelämän kotejaan.

Tuike, Tiuku, Sointu ja Sirkku ovat ihmisrakkaita, leikkisiä pikku vipeltäjiä. Ne ovat luonteeltaan hyvin samanlaisia ja niiden puuhia katsellessa on välillä hyvin vaikea edes erottaa kuka parhaillaan on nakertamassa pentutalon ovenkulmaa ja kuka varastikaan hanskan taskustasi. Erityisesti Tuike ja Tiuku muistuttavat myös ulkoisesti toisiaan kuten myös Sirkku ja pikku Sointu.

Tämä sisarusparvi on aivan karkinsöpö, mutta siitä huolimatta tulee muistaa, että myös ne purevat naskalihampaillaan huonekaluja, tekevät koiruuksiaan, pissivät, kakkivat ja järjestävät koiralasten tempauksiaan siinä missä muutkin. Ja koska tytöt ovat vielä niin nuoria ettei sterilointi ole mahdollista Romanian puolella, tuleva omistaja sitoutuu viemään ne sterilisoitavaksi vuoden ikään mennessä. Pentuja näillä tytöillä, kuten muillakaan rescuekoirilla, ei saa missään tapauksessa teettää.

Tytöt jäänevät myös aikuisina pienikokoisiksi.

Sirkku sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020