Robin (ent. Smiley)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Robinin kuulumisia 6.11.2017

Muistatteko Smileyn nykyään Robinin, joka ei oikein pärjännyt tarhalla, ja hänelle etsittiin kotia muutama vuosi takaperin? Saimme kuulumisia ja ihania kuvia tuolloin niin arasta pojasta, joka on kokenut todellisen muodonmuutoksen. Robin sai kodin 6/2015.

Robinin perhe kertoo kuulumisia:

Robinista on tullut todella rohkea ja meille tärkeä perheenjäsen. Yksi iso muutos on ollut se, että ihan viime viikkoina Robin on alkanut nukkua yöt minun vieressä samalla tyynyllä ja hyppää sohvallakin kylkeen kiinni. Aikaisemmin hän on aina pitänyt pientä turvaväliä ja nukkunut sängyssä jaloissa. Kaikki on hyvin täällä. Ainoa asia mitä pitää vielä työstää, on hihnassa, kun muita koiria tulee vastaan. Nimittäin silloin räyhätään kauheasti. Ja vaikka Robinista on todella rohkea koira tullutkin niin esimerkiksi avaimen ääntä pelkää, ja säikkyy tiettyjä muitakin asioita. Mutta on ollut ihana nähdä kuinka kokoajan poika rohkaistuu enemmän ja enemmän.

Ollaan myös mietitty toista koiraa Robinille kotiin kaveriksi jossakin vaiheessa, koska hänestä tuli tosi läheinen meidän perheen koiran kanssa, joka menehtyi sairauteen viime vuonna ja huomaa, että Robin kuitenkin kaipaa koirakaveriakin, vaikka kaksi tyttökissaa meiltä löytyykin.

Kiitos näistä kuulumisista ja ihanista kuvista! Erityinen kiitos että olette sitoutuneet ja ymmärtäneet aran koiran sielunelämää luovuttamatta. Pusuja pikkuiselle Robinille!

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 03/2015

Magdan ystävä oli löytänyt Bukarestin lähellä sijaitsevasta metsästä tämän pienen suloisen pojan kavereineen. Nainen otti koirat huostaansa, mutta hänen omat koirat eivät hyväksyneet uusia tulokkaita laumaansa, joten saimme hätäisen puhelinsoiton, voisimmeko ottaa pienokaiset turvaan. Tapansa mukaan Magda ei kieltäytynyt, vaan kiiruhti hakemaan pienokaiset turvaan Magda’s Angels Placeen.

Smiley sai nimensä suloisesta koiranhymystään. Tämä pikkuinen ei ole heti ryntäämässä uuden ihmisen syliin, vaan tarkkailee hetken ennen kuin tulee tekemään lähempää tuttavuutta. Smiley ei kuitenkaan ole arka ihmisiä kohtaan, se ei vain rynni heti muiden joukosta kerjäämään huomiota.

Smiley on toista metsästä turvaan saatua kaveriaan hieman rauhallisempi ja hiljaisempi poika. Se ryhtyy silti ulkoilualueella toisten koirien kanssa leikkiin ja juoksentelee pihalla pitkät tovit tarhakavereidensa kanssa väsymättä. Eli nuoren koiran tavoin pojalta energiaakin kyllä löytyy.

Smiley on kovin kiltti ja kultainen poika, joka odottaa tarhalla pääsyä ikiomaan kotiin, jossa saisi vihdoin elää rakastettuna kotikoirana. Suloisella Smileyllä on korkeutta n. 35 cm.

Smiley sai oman kodin kesäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020