Snoopy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Yhtenä päivänä tuntematon ihminen käveli Bukarestissa OneVet-nimiselle eläinklinikalle pienikokoinen koira sylissään. Kyseinen ihminen ilmoitti klinikalla, että yhteistyökumppanimme Magda Radu on lähettänyt hänet tuomaan koiran hoitoon. Poika otettiin sisään ja ihminen katosi. Klinikalta soitettiin Magdalle, jolla ei ollut aavistustakaan millaisesta koirasta ja kenestä ihmisestä oli kysymys. Magda ja klinikan lääkärit eivät raaskineet millään laittaa pikkuista ulos, joten se sai huijauksen turvin jäädä OneVetin hoitolaan.

Poika nimettiin Snoopyksi ja se kastroitiin. Alusta alkaen Snoopy tuli hyvin toimen hoitolan runsaslukuisen eläinkatraan kanssa, mutta vieraita ihmisiä se vähän ujosteli. Näin on vielä nykyisinkin ja pojan suosikki tohtori Adina saa sen tanssimaan ympärillään ja pyrkimään innokkaasti syliin. Myös Magda saa huomiota osakseen, mutta ihan vieraaseen tulijaan Snoopy ei kiinnitä paljoakaan huomiota. Snoopy on kiltinoloinen ja sen tutuksi ehtineen ja luottamuksen voittaneen ihmisen perään kovasti.

Snoopy on noin 1,5 -2 vuotias ja se on säkäkorkeudeltaan noin 35-40 senttiä. Painoa sillä on alle 10 kiloa. Snoopyn ”erikoisuutena” on lyhyt hännäntöpö joka heiluu vinhasti sen saadessa huomiota rakastamaltaan ihmiseltä tai sen innostuessa leikkimään hoitolan muiden koirien kanssa.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020