Snowy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pienet, suuret koiraveljet Snowy ja Rosty seikkailivat parivaljakkona kaduilla, etsivät ruokansa ja saivat välillä suojaa ystävällisiltä ihmisasukkailta. Itse asiassa eräs nainen ruokkikin niitä varsin säännöllisesti. Ja poikaviikarit tottuivat pysymään tutussa ympäristössä. Vailla huolen häivää, niin kuin nuorilla miehillä usein on tapana.

Kunnes toinen veljeksistä joutui rankkurin kaappaamaksi. Se kuljetettiin kunnalliselle koiratarhalle säilöön, täyteen ahdettuun häkkiin suurissa samanlaisten häkkien rivistöissä. Veli jäi kadulle etsimään ja kaipaamaan kumppaniaan ymmärtämättä, mitä oli tapahtunut.

Veljeksiä ruokkinut nainen tuli hyvin surulliseksi ja alkoi hädissään etsiä pojille apua. Hän sai yhteyden Magdaan, joka tuli hakemaan kadulla vielä olevan pojan tarhalleen turvaan ja yhteistuumin he onnistuivat saamaan toisenkin pojan pois kunnalliselta tarhalta. Tarina kertoo poikien jälleennäkemisen olleen varsin riemukas.

Snowy on veljesparin ilopilleri, lannistumaton riemupakkaus, joka antaa osallistumisensa ja elämänhalunsa myös kuulua. Snowy siis todellakin haukkuu, joten vaikka tämä taipumus saattaa tasaantua, kun koira ei ole enää tarhaoloissa, niin varmuuden vuoksi Snowy etsii kotia maalta, rauhallisesta ympäristöstä, joka ei ainakaan yllytä haukkumaan enemmän, vaikka haukkuminen koiran kieltä onkin.

Snowy on n. 45 cm korkea, painoa ehkä 14kg tai vähän yli. Poika on siis todella energinen, liikunnallinen kaveri, joka varmaan harrastaisi omistajansa kanssa kaikkea mukavaa, mitä vain omistaja koiransa iloksi keksiikään.

Kuulumisia tarhalta 28.1.2016

Baagelin veljekset Rusty ja Snowy odottavat edelleen omia perheitään koiratarhalla. Nuoret herrat muistuttavat olemukseltaan ehkäpä vähän beaglea, mistä niiden kaikella rakkaudella annettu kutsumanimi sai alkunsa. Pojat ovat hurmanneet tarhalla kävijöitä oikein urakalla eivätkä ne tavanneet ihmiset ymmärrä miksei näitä iloisia ja vallottavia hurmureita ole kukaan huomannut tositarkoituksella.

Rusty ja Snowy odottavat malttamattomina, että ihminen menisi niiden luo ja niiden häkkiin astuessaan tuntee olonsa todella tervetulleeksi. Nämä veljekset juoksevat aivan vieraankin ihmisen luo, suoraan kainaloon ja halailemaan. Kolmen kuukauden takaisesta tarhakuvauksesta poiketen, Rustysta on yllättäen tullut se kaksikon vauhdikkaampi osapuoli, kun taas Snowy on vähän rauhoittunut eikä enää haukukkaan niin paljoa.

Lumivalkea Snowy hurmaa sydämen sulattavalla katseellaan. Se tulee viereen istumaan ja malttaa nykyisin odottaa omaa vuoroaan. Poika tapittaa silmiin ja sen katse viestittää; olisiko nyt minun vuoroni saada hellyyttä?

Kuulumisia kotihoidosta 10.5.2016

Snowy on ihana poika. Osaa olla todella hurmaava ja hyväkäytöksinen, mutta löytyy sieltä myös pieni jääräpää uros, joka välillä koittaa komentaa haukkumalla. Tottelee kyllä kun pyytää olemaan hiljaa. Saattaa haukahtaa muutaman kerran jos ulkoa kuuluu haukkumista.

Kävelee nätisti hihnassa, mutta saattaa nykäistä innoissaan , kun koittaa lähteä linnun tai jäniksen perään. Vieraille koirille saattaa joskus vähän murista, mutta lopettaa senkin kyllä kun kieltää. Kotona tykkää nukkua marsujen häkin vieressä.

Bussissa ja metrossa Snowy on myös osannut matkustaa hienosti. Kissoja ei Snowy ole nähnyt kuin yhden kaukaa ja se ei herättänyt mitään saalistusvimmaa. Pienet lapset jännittävät poikaa vielä.

Snowy on kotihoidossa Helsingissä.

Snowy sai oman kodin lokakuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020