Soni

1.6.2012 Soni on n. 2,5 vuotias rauhallinen ja hellä nuori poika. Soni on ollut meillä n. kuukauden verran, mutta joudumme kumminkin luopumaan Sonista, sillä Soni tarvitsee rinnallensa koirakaverin. Aikuisten kanssa Soni on rauhallinen ja enimmäkseen makoilee ja nukkuu, vilkkaiden lasten kanssa se ei mielellään haluaisi olla tekemisissä. Soni on alkuun uusille ihmisille arka, mutta aika on tässä asiassa se ratkaiseva tekijä ja yleensä naiset ovat saaneet silittää Sonia nopeammin kuin miehet. Soni on sisäsiisti, jos ei lasketa tulopäivän muutamaa merkkauspissaa. Remmissä kävely sujuu mallikkaasti, eikä Soni vedä tai kisko remmissä vaan tulee enimmäkseen nätisti vierellä. Lenkillä Soni ei enää kauheasti arastele polkupyöräilijöitä, ihmisiä tai autoja, mutta sitä isommat koirat saavat välillä hännän koipien väliin.

Soni vaatii totuttelua uusissa asioissa, kuten porraskäytävissä ja yksinolossa. Sonilla on paha eroahdistus, johon myös koirakaveri toisi varmasti helpotusta. Sonia ei voi jättää hetkeksikään yksin, koska se nostaa kamalan metelin ja tuhoaa paikkoja. Soni on todella ihana koira, eikä se ole kertaakaan murissut, tai näytellyt hampaitaan, vaikka alkuun se joutui moneenkin ahdistavaan tilanteeseen.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020