Sorana

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Koiratytöt Sorana ja Toffi elivät yhdessä köyhän romanialaisperheen luona siihen asti, kun maaliskuussa joku perheen naapureista soitti paikallisen koiratarhan rankkurit ottamaan koirat kiinni. Ne kuljetettiin tappotarhalle, josta perheellä ei ollut varaa lunastaa niitä takaisin.

Tyttöjen perhe tiedosti myös ettei heillä ole rahaa pitää enää huolta tytöistä ja pelkona oli rankkurien uusi hyökkäys, joten he pyysivät apua niiden pelastamiseksi ja uusien kotien etsimiseksi.

Muutamien mutkien ja järjestelyiden jälkeen Toffi ja Sorana saatiin kuljetettua turvaan MAgda’s Angels Placeen ja nyt ne olisivat valmiita ottamaan uuden askelen kohti ikiomaa perhettä ja loppuelämän kotia.

Sorana sai nimensä auringosta. Koko tyttö on kuin lämmintä ja kirkasta auringonvaloa. Se rakastaa ihmisiä ja tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa jakaen hyväntuulisuuttaan myös ympärilleen. Ja jos koiralla voi sanoa olevan tervettä maalaisjärkeä, Soranalla sitä tuntuu riittävän.

Harvoin pystymme sanomaan miten tarhan koirat suhtautuvat lapsiin, sillä MAP sijaitsee kaupungin ulkopuolella eikä siellä juurikaan vieraile lapsia. Soranasta ja Toffista kuitenkin tiedetään, että ne ovat eläneet lapsiperheessä aiemmin.

Iältään Sorana on nyt noin 2-vuotta. Säkäkorkeudeltaan se on noin 30-35 senttiä ja painaa kymmenisen kiloa.

Sorana sai oman kodin kesäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020