Spolli

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Syyskuu 2015: Spolli etsii uudelleen kotia.

Spolli on lapsirakas, myös kissoista pitävä narttukoira, joka ei tule vieraiden koirien kanssa lainkaan toimeen. Se rähjää lenkillä vastaantuleville koirille, etenkin jos perheen toinen koira on mukana kävelyllä. Spollin kimppuun on käynyt edellisessä asuinpaikassa toinen koira, joten syyt käytökseen ovat osin tiedossa. Nykyinen koti on koettanut työstää ongelmaa parhaansa mukaan ja välillä on edistystäkin ollut nähtävissä.

Spollille etsitään kuitenkin kotia, jossa sen uusien tapojen oppimiseen olisi mahdollisuus panostaa enemmän. Rauhallista ympäristöä ja osaavaa ihmistä/perhettä.

Spollilla on myös ajoviettiä, joten vapaanapito lenkeillä ei tule sen kanssa kysymykseen. Se onkin saanut harrastaa juoksemista ja vapaata leikkiä koirapuistossa, silloin kun siellä ei ole muita. Spolli on syntynyt Suomessa, mutta sen emä on tuotu tiineenä Virosta. Spollissa tiedetään olevan ainakin venäjänajokoiraa, staffia ja saksanpaimenkoiraa.

Spolli on keskikokoinen koira, korkeutta n. 45 cm ja painoa 20 kg.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 05/2012

Kaikki pennut ovat hyvin leikkisiä, sosiaalisia kaikkien kavereita. Pennut ovat tottuneet lapsiin, aikuisiin, kissoihin sekä koiriin.

Spolli on sisarkuvassa kuvassa vasemmanpuoleinen, Olivia on oikealla.

23.5.2012 Spolli on saanut oman kodin.

Helmikuussa 2016 Spolli on saanut oman kodin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020