Srecko

Ikä/Synt: 8-9 vuotias
Sukupuoli: Uros
Leikattu:
Sijainti: Montenegro
Sreckon kummina toimi Eila Kärhä. Kiitos Eila!

 

Srecko on 8-9 vuotias kultaisen luonteen omaava herrasmies. Zhannan ja Sreckon yhteinen taival on alkanut jo vuosia sitten Sreckon ollessa nuori. Srecko oli löytynyt toinen eturaaja murskautuneena ja pahasti tulehtuneena kadulta. Alueella työskentelevät ihmiset kertoivat koiran jääneen auton alle. Valitettavasti tuota raajaa ei voitu enää pelastaa, mutta amputoinnin jälkeen Srecko on elellyt tarhalla aivan kuten nelijalkaiset koiraystävänsäkin. Toki kun Sreckolle alkaa tulla ikää, voi yhden eturaajan puuttuminen tuoda ongelmia, onneksi Zhannan tarhalla on koirien kuntoutusallas ja kokemusta ja osaamista kuntoutuksesta, joten Srecko on siinä mielessä hyvissä käsissä.

 

Tämä kultainen Srecko-poika ottaa tarhalla usein sen emonroolin ja on todella kärsivällinen riekkuvien pentujen kanssa. Saadessaan ihmiseltä hellyyttä hän katsoo syvälle silmiin sieluun saakka. Valitettavasti kukaan ei ole silti näinä vuosina kiinnostunut kolmijalkaisesta hurmurista ja tarjonnut hänelle kotia, siksi päätimme ottaa kummikoiraprojektiimme tämän varttuneen herrasmiehen.

 

<< Takaisin kummikoiriin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020