Sukka

Nugan, nykyisin Pilkku, kahdeksan pentua syntyivät Suomessa illalla 30.11.2008. Lapsukaiset ovat nyt siirtyneet hoitopaikkaan Orivedelle odottelemaan omia kotejaan. Komeita koiria Pilkun pennuista kasvaa, 9 viikon ikäisinä on paino jo kymmenen kilon tietämillä. Rakenteeltaan pennut ovat jykevähköjä. Pentujen isästä ei ole tietoa, mutta selvästi herra on ollut kookas. Aikuisina näistä tulee yli 60cm korkeita ja painoakin tulee kertymään useampi kymmenen kiloa, ehkäpä ison uros tulee saavuttamaan 60kg rajan.
Koska pentujen rotusekoituksessa on todennäköisesti jotain laumanvartijarotua jopa molempien vanhempien puolella, niiden tulevat kodit sijaitsevat ensisijaisesti rauhallisella alueella haja-asutusalueella. Tulevilta kodeilta vaaditaan kiinnostusta laumanvartijatyyppisiä koiria kohtaan sekä tietoa siitä mitä tällainen koira tarvitsee kasvaakseen onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi.

Pennut on madotettu useamman kerran, ne on tunnistusmerkitty mikrosirulla, rokotettu ja eläinlääkäri on ne tarkistanut. Pentujen kulukorvaus on 250 eur.

Sukka poika on hyvin topakka, pentueen kakkosmies :-) Jonkin verran Sukka pomottaa pienempi kokoisia sisaruksiaan. Syliin poika rauhoittuu nätisti. Sukan erikoinen kiinnostuksen kohde on vesi, suurempien vesistöjen puutteessa roiskuttamiseen kelpaa hyvin vesikupin sisältö.

28.2.09. Huomenna Sukka on 12 viikkoinen. Ainokaisena poikana, muita paljon kookkaampana, Sukka on pomo. Muiden kanssa leikit sujuvat hyvin mutta Pikkumustan kanssa leikit muuttuvat välillä turhan rajuiksi. Mokoma pikkusisko joka ei anna periksi. Muuten Sukka on ikäisekseen rauhallinen ja kiltin oloinen. Sukka on paitsi kaunis poika myös tarkkaavainen. Sukan kanssa voi jo ”jutella” kuten isompien koirien, sillä tuntuu olevan hyvä keskittymiskyky. Varsinainen hurmuri, joka tietää ihanien nappisilmiensä tehon.

Sukka sai kodin huhtikuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020