Sulo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ennen MAP:iin tuloaan Sulo joutui virumaan kuukausia kunnallisella tarhalla. Sen saamiseksi ulos sieltä tehtiin paljon työtä ja käytiin monta taistelua. Nyt se on kuitenkin turvassa MAP:ssa. Sinne tullessaan Sulo oli melko huonossa kunnossa ja siipeensä saaneen oloinen, mutta on piristynyt nopeasti.

Sulo on kiltti poika ja se näyttää tulevan toimeen kaikkien kanssa – se on tällä hetkellä tarhalla sijoitettuna häkkiin, jossa on useita muita kaiken ikäisiä, kokoisia ja eri sukupuolta olevia koiria. Se ei porukasta ole ensimmäisenä kiipeämässä syliin, mutta kun joku sen syliin ottaa, niin siinä se myös mielellään pysyy. Haukkuvan sen ei ole kuultu kertaakaan.

Kooltaan Sulo on pienehkö, säkäkorkeus hieman alle 40 cm ja painoa 10 kg.

Sulo on elämässään kokenut kovia, mutta sen usko elämään ja ihmisiinkin on säilynyt. Se on kaunissilmäinen karvanaama, josta hyvässä hoidossa ja rakastettuna tulee vielä varsinainen hurmuri.

Solo sai oman kodin heinäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020