Sumi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 05/2013″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Eräänä päivänä olimme matkalla tarhalle ja kerkesimme ajaa Magdan asunnolta vain lyhyen matkan kun huomasimme mustan koiran. Pysähdyimme ja yritimme houkutella koiraa luoksemme jotta saisimme otettua sen turvaan mutta se juoksi erään auton alle piiloon ja yritti sieltä purra meitä. Magda lähti hakemaan märkäruokaa ja palatessaan takaisin koira juoksi keskellä vilkasta tietä autojen seassa jääden melkein niiden alle. Seurasimme koiraa ja yhtäkkiä se pysähtyi erään puskan viereen jonka alla kyyhötti 3 pientä pentua. Nämä pienet pennut oli ilmeisesti juuri hylätty koska ne olivat hyväkuntoisia, emoa ei näkynyt missään. Emme saaneet tätä mustaa pientä koiraa kiinni, mutta se selkeästi halusi johdattaa meidät pienten pentujen luokse.

Tarhalla nämä 3 pientä tyttöä menivät häkkinsä nurkkaukseen kasaan kyyhöttämään ja niitä selvästi jännitti ihmisten ja muiden pentujen läsnäolo. Seuraavana päivänä tullessamme tarhalle ujous oli kadonnut ja meitä vastassa oli 3 reipasta ja energistä nuoren koiran alkua.

Sumi sai oman kodin lokakuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020