Suzi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Saimme avunpyynnön koskien koiraa joka elää Bukarestin kaduilla erittäin vaarallisessa ympäristössä. Koiralla on ollut ilmeisesti koti joka ei enää halunnut siitä huolehtia ja nyt paikalliset ihmiset ovat huolehtineet siitä kadulla. Koska alue on erittäin vaarallista ja sijaitsee erittäin vilkasliikenteisen kadun varrella tämä tyttö on koko ajan vaarassa jäädä mm. autojen alle. Vieressä olevan sotilasalueen henkilökunta on ottanut tytön ”turvaan” aitojen sisäpuolelle mutta he eivät pysty huolehtimaan tytöstä koko ajan jottei se livahtaisi välillä kadullekin joten Suzilla on erittäin kiire päästä omaan kotiin turvaan.

Suzi on luonteeltaan hyvin leikkisä ja iloinen nuori koira joka rakastaa peuhata kaverinsa kanssa ja juosta pitkin poikin aluetta.Suzi on tutuille ihmisille erittäin ystävällinen ja hyvin hellyydenkipeä, vieraiden ihmisten läsnäolo sitä jännitti kovasti ja se oli sylissä ujona pienenä tyttönä mutta ujous kaikkoaa takuulla nopeasti kunhan vain tyttö pääsee omien ihmisten pariin. Vieraat saivat ongelmitta silitellä tätä tyttöä ja katsoa jopa hampaatkin. Suzi tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa ja on kissojenkin kanssa ok. Suzilla on töpöhäntä. Kooltaan tyttö on n.45cm korkea ja painoa sillä on n.9kg. Tyttö on steriloitu ja rokotettu eli valmis lähtemään kotiin vaikka heti.

Suzi saapui kotihoitoon Suomeen 19. joulukuuta 2012.

”Suzi alias Susu on vietellyt päiviään kotihoidossa reilut kuukauden ja kaikki on mennyt loistavasti. Pientä haaveria Susulle sattui lenkillä ja siksi oli tehtävä keikka eläinlääkäriin, mutta nyt siltäkin osin kaikki on taas hyvin.

Susu on sosiaalinen ja kiltti tyttö. Hieman epävarmuutta se tunsi alussa ihmisen seurassa, joka ei osannut koiraa lukea. Epävarmuus johtui varmastikkin jännittämisestä, joka johtui siitä, että kaikki oli sille vielä niin uutta. Alusta asti Susu on kuitenkin ollut hyvää pataa hoitoäippänsä sekä tämän oman tyttökoiran kanssa. Näiden kahden hyvässä hoidossa ja seurassa onkin ollut mukava totutella esim. ulkona ohittelemaan isompia koirakavereita sekä oppimaan muutamia käskyjä.

Susu on äärimmäisen hellyydenkipeä ja kiltti koira. Se rakastaa tehdä pitkiä lenkkejä ja leikkiä. Susu antaa hyvin käsitellä itseään, esim. sen kynnet on leikattu sekä tyttö on pesty ja föönattu. Susu etsii itselleen yhä sitä ikiomaa kotia, jossa se saa nauttia juuri näistä samoista asioista mitä se hoidossakin saa.”

Suzi sai oman kodin huhtikuussa 2013.

[youtube height=”280″ width=”360″]http://www.youtube.com/watch?v=7JJPpjUrEYQ[/youtube]

[gdl_gallery title=”suzi” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020