Suzy

4.5.2011 SUZY/ROMANIA

 

Suzy elää Romaniassa kunnallisella tarhalla, missä sen elämä on hyvin askeettista, stressaavaa ja ankeaa. Tämä ei kuitenkaan ole syy tarjota Suzylle kotia, säälistä koiraa EI pidä ottaa, mutta on hyvä ymmärtää mistä koira tulee, kuinka erilaista sen elämä ja asuinympäristö on ollut ja kuinka suuren kulttuurishokin koira käy läpi muuttaessaan Romanian kunnalliselta tarhalta suomalaiseen kotiin. Kerta kerran jälkeen en voi kuin hämmästellä koirien uskomatonta kysyä sopeutua ja muokkaantua ympäristöönsä, mutta toki tähän vaaditaan myös ymmärtämystä, hyväksymistä ja loogista, johdonmukaista käytöstä tulevalta kodilta alkutaipaleen aikana kun koira kotiutuu.

 

Suzy on 3-4 vuotias steriloitu narttu, joka painaa noin 4 kiloa.
Suzykin ujostelee kummallista kameraa, mutta toivomme saavamme siitä pian parempia kuvia. Luonteeltaan Suzy on lempeä ja ystävällinen, ei kauhean energinen toistaiseksi, mutta tämä voi hyvinkin kotioloissa vielä muuttua. Toisia koiria kohtaan Suzy on kiltti ja ihmiset ovat Suzysta ihania, hellyys ja huomio ovat parasta mitä Suzy tietää ja sitten kun vielä pääsee syliin, on pienen koiran elämä kohdillaan.
Suzy ei hauku tarhaoloissa, ja se voisi hyvinkin sopia kerrostaloonkin asumaan.

 

Suzy sai kodin toukokuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020