Taira

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Taira eli katukoiran elämää Giurgiun keskustassa alueella, jossa paikalliset eivät syystä tai toisesta halunneet sen majailevan vaan se kuljetettiin asukkaiden toimesta kauemmas. Taira kuitenkin palasi itse sinnikkäästi takaisin samalle alueelle. Kun Magdan tarhalla järjestyi lopulta paikka Tairalle ja Magda lähti noutamaan tyttöä, hän ei löytänyt sitä, koska paikalliset olivat taas siirtäneet sen muualle. Yhtenä päivänä Magdan ajaessa Bukarestista Giurgiuun hän näki Tairan isolla tiellä etsimässä ruokaa nälissään ja kylmissään. Magda pysäytti välittömästi auton ja Taira pääsi lopulta turvaan. Tarhalle tullessaan Taira oli vilustunut ja sille aloitettiin antibioottikuuri. Nyt tyttö on ehtinyt toipua ja sen painokin on noussut. Taira tulee todella hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Se on sopuisa ja pitkämielinen myös sähläävien pentukoirien kanssa. Sen paras ystävä on kuitenkin sitä itseään huomattavasti suurikokoisempi Jaden narttu.

Tämä erittäin kaunis tyttö rakastaa silityksiä ja viihtyy ihmisen seurassa. Tällä hetkellä se jää ehkä vähän vilkkaampien ja energisempien koirien varjoon, joiden kanssa se tarhan jatkuvan tilanpuutteen vuoksi joutuu jakamaan häkin. Taira tyytyykin usein katselemaan toisten touhuja vähän etäämmältä vaikka aiemmin se pyrki aktiivisemmin saamaan myös osansa ihmisen huomiosta. Taira odottaa omaa perhettään, jossa sille riittää huomiota, huolenpitoa ja rakkautta ja josta sitä ei enää koskaa ajeta pois.

Taira on noin 3-vuotias steriloitu tyttö. Se on säkäkorkeudeltaan noin 35 senttiä ja painaa täållä hetkellä kuutisen kiloa.

Taira sai oman kodin helmikuun lopulla 2013.

[gdl_gallery title=”taira” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020